Meiltä löydät IT-alan työt ja projektit.
Freelancerit
Ohjelmistotalot

Tarjoamme IT-alan toimeksiantoja osaajille

Mistä on kyse?

Palvelusta, jonka kautta löydät itsellesi parhaat IT-työprojektit.

Kenelle?

Yksittäisille IT-osaajille ja ohjelmistotaloille.

Miksi liittyä?

Voit valita haluamasi projektit ja määritellä hintatasosi itse.

Olitpa sitten ohjelmoinnin asiantuntija, kehittäjä, arkkitehti, fronttidevaaja, senior-devaaja, wordpress-devaaja tai minkä alan IT-osaaja tahansa, meidän kauttamme löydät itsellesi sopivia IT-alan projekteja. Välitämme töitä freelancerien lisäksi myös ohjelmistotaloille.

Rekisteröidy nyt palveluumme, niin haet mukaan tekijäreserviimme. Kun rekisteröitymisesti on hyväksytty, voit valita mieluisan toimeksiannon tai jäädä odottamaan, että löydämme sinulle sopivan projektin. Voit selata avoinna olevia toimeksiantoja jo nyt.

Rekisteröityminen on aina ilmaista eikä velvoita ottamaan töitä vastaan. Me hoidamme paperityöt puolestasi.

Millaisia IT-alan toimeksiantoja välitämme?

Välitämme hyvin erityyppisiä IT-alan töitä: tehtäviä löytyy aina vaativista asiantuntijaurkaoista kevyempiin projekteihin. Vilkaise referenssi-caseja niin näet minkälaisia töitä olemme tehneet.

Tarjoamme toimeksiantoja ja projekteja sekä IT-osaajille että ohjelmistotaloille, joten projektit ovat hyvin vaihtelevia. Toimintamme ydin on kuitenkin aina sama: yhdistämme tekijän ja tarvitsijan kaikille osapuolille vaivattomalla tavalla.

Yrityksillä on jatkuva pula osaajista ja IT-työpaikkoja on avoinna roppakaupalla, mutta tekijöitä on hankala löytää. Meidän kauttamme yritykset löytävä itselleen oikeat tekijät – ja tekijät itselleen oikeat projektit – ilman vaivalloisia rekrytointiprosesseja.

Esimerkkejä yhteistyöstämme

Miten liityn palveluun?

1

Jätä sähköpostiosoitteesi

2

Otamme yhteyttä ja saat lisätietoja

3

Etsimme sinulle sopivan toimeksiannon

4

Tee Skillwell-sopimus ja jätä paperityö meille.