Meiltä löydät IT-alan työt ja projektit.
Freelancerit
Ohjelmistotalot

Tarjoamme IT-alan työpaikkoja osaajille

Mistä on kyse?

Palvelusta, jonka kautta löydät itsellesi parhaat IT-työprojektit.

Kenelle töitä?

Yksittäisille IT-osaajille ja ohjelmistotaloille.

Miksi liittyä?

Voit valita haluamasi projektit ja määritellä hintatasosi itse.

Olitpa sitten ohjelmoinnin asiantuntija, kehittäjä, arkkitehti, fronttidevaaja, senior-devaaja, wordpress-devaaja tai minkä alan IT-osaaja tahansa, meidän kauttamme löydät itsellesi sopivia IT-alan projekteja. Välitämme töitä freelancerien lisäksi myös ohjelmistotaloille.

Rekisteröidy nyt palveluumme, niin haet mukaan tekijäreserviimme. Kun rekisteröitymisesti on hyväksytty, voit valita mieluisan toimeksiannon tai jäädä odottamaan, että löydämme sinulle sopivan projektin. Voit selata avoinna olevia toimeksiantoja jo nyt.

Rekisteröityminen on aina ilmaista eikä velvoita ottamaan töitä vastaan. Me hoidamme paperityöt puolestasi.

Rekisteröidy nyt

Millaisia IT-alan työpaikkoja välitämme?

Välitämme hyvin erityyppisiä IT-alan töitä: tehtäviä löytyy aina vaativista asiantuntijaurkaoista kevyempiin projekteihin. Vilkaise referenssi-caseja ja tämän hetken avoimia toimeksiantoja, niin saat kuvan toiminnastamme.

Tarjoamme toimeksiantoja ja projekteja sekä IT-osaajille että ohjelmistotaloille, joten projektit ovat hyvin vaihtelevia. Toimintamme ydin on kuitenkin aina sama: yhdistämme tekijän ja tarvitsijan kaikille osapuolille vaivattomalla tavalla.

Yrityksillä on jatkuva pula osaajista ja IT-työpaikkoja on avoinna roppakaupalla, mutta tekijöitä on hankala löytää. Meidän kauttamme yritykset löytävä itselleen oikeat tekijät – ja tekijät itselleen oikeat projektit – ilman vaivalloisia rekrytointiprosesseja.

Esimerkkejä yhteistyöstämme

Älä enää haaskaa aikaa ja energiaa projektien haalimiseen ja paperityöhön. Keskity sen sijaan olennaiseen: ohjelmointiin ja kehitystyöhön.

Liity nyt

IT-freelancer, toimi näin

1

Rekisteröidy palveluumme.

2

Käymme hakemuksesi läpi ja kun se on hyväksytty, se lisätään palveluumme.

3

Valitse toimeksianto tai odota, että löydämme sinulle sopivan.

4

Tee Skillwell-sopimus ja jätä paperityö meille.

Ohjelmistotalo, toimi näin

1

Rekisteröidy palveluumme.

2

Kerro osaamisalueesi ja listaa tekijäsi. Kun listautumisesi on hyväksytty, osaajasi lisätään palveluumme.

3

Valitse tiimiläisillesi toimeksianto tai odota, että löydämme teille sopivan.

4

Tee Skillwell-sopimus ja jätä paperityö meille.

Olemme luotettava kumppani IT-alan töiden välityksessä

Skillwell on perustettu vuonna 2018, ja tällä hetkellä meillä on 6 hengen timanttinen tiimi Jyväskylän ja Helsingin toimistoissa. Perustajillamme on pitkä kokemus IT-alan töiden parissa, ja he ovat myös itse kärvistelleet osaajapulan keskellä – päteviä tekijöitä kun ei ole helppo löytää nopeasti ja vaivattomasti. Siitä palveluidea oikeastaan aikoinaan lähti liikkeelle.

Tekijäpalvelun lisäksi tarjoamme yrityksille erilaisia IT-asiantuntijapalveluita, kuten pilvipalvelu- ja AWS-osaamista. Panostamme jatkuvaan oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Yritykset tuntevatkin meidät luotettavana kumppanina, jonka kautta saa laadukasta ja ajassa mukana olevaa osaamista eri IT-projekteihin.

Lukaise yritystarinastamme tarkemmin eri vaiheistamme sekä siitä, mitä tulevaisuudensuunnitelmia meillä onkaan.