Skillwell Blog

Skillwell Blogi

Täällä jaamme kokemuksiamme vuosien menestyksekkäästä työstä AWS:n pilvipalvelujen ja SaaS:n parissa. Tutustu pilvipalvelujen maailmaan asiantuntijoidemme ajantasaisten AWS- ja SaaS-uutisten avulla.

Kaikki
Asiantuntija
Käyttöliittymäkehitys
Asiakastarinat
SaaS
AWS
Integraatiot
Tiimi
Vieraskynä
Podcastit
Uutiset
blog-post-image
Asiantuntija
Käyttöliittymäkehitys
Mitä on UI/UX suunnittelu ja kuinka se voi vaikuttaa yrityksen menestykseen?

Tiedätkö miten käyttäjät oikeasti käyttävät sovellustasi? Onko kotisivusi nopea ja responsiivinen? Ensimmäinen asia johon käyttäjä kiinnittää huomion sovellustasi tai sivuasi käyttäessä, on kuinka sujuva ja mukava käyttäjäkokemus on, ja vasta sitten alkaa tutustua tarjontaasi tarkemmin. Skillwellin kehittäjä Miika kertoo, miksi jokainen yritys tarvitsee joskus UI/UX ehostusta.

22/9/2022

Lue blogi
blog-post-image
Asiakastarinat
Asiantuntija
Millaista on työskennellä Skillwellin kanssa – Skillwell-kehittäjän ajatuksia

Yhteistyö pelikehitysyritys Dazzle Rocksin kanssa on ollut antoisaa molemmille osapuolille. Skillwell-kehittäjä Teemu Ihalainen on toiminut asiakkuudessa pääkehittäjänä, taustatukenaan koko Skillwellin tiimi.

30/8/2022

Lue blogi
blog-post-image
Asiantuntija
SaaS
Miten yritykset voivat hyötyä SaaSista

SaaS eli Software as a service on moderni ratkaisu ohjelmistoille. SaaS ohjelmistot ovat verkon kautta käyttäjälle välitettäviä ohjelmistoja, jotka eivät vaadi käyttäjäänsä lataamaan ja asentamaan niitä paikallisesti omalle laitteellensa.

18/8/2022

Lue blogi
blog-post-image
AWS
AWS selkeyttää sovellusten hallintaa ja ajoympäristöä

Mikä avuksi sovellusten kehittämisen ja päivittämisen parempaan hallintaan? Meidän suosituksemme on Amazon Web Services -pilvipalvelu. Kehitysympäristönä se tarjoaa sovellusten hallintaan järjestelmälliset ja varmat toimintatavat.

20/6/2022

Lue blogi
blog-post-image
Asiantuntija
AWS
Integraatiot
Modernit integraatioalustat pilvessä

Integraatioita tarvitaan, jotta ohjelmat saadaan keskustelemaan keskenään. Nykyaikaisissa integraatioissa tärkeitä näkökulmia ovat muun muassa ketteryys, skaalautuvuus ja tietoturvallisuus. AWS tarjoaa näihin erinomaiset mahdollisuudet.

6/6/2022

Lue blogi
blog-post-image
AWS
Datan hyödyntäminen teollisuuden AWS-ratkaisuissa

Teollisuudessa kertyvän datan analysointi ja hyödyntäminen perinteisin menetelmin on hankalaa tai jopa mahdotonta, sillä datamäärät ovat erittäin suuria. AWS-ratkaisujen avulla datasta saadaan irti juuri halutut asiat.

20/4/2022

Lue blogi

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2022