Skillwellin AWS-asiantuntijuus vahvistui: olemme nyt AWS Service Delivery Partner

7/9/2021

Harri Ilvonen

blog-post-image
AWS Service Delivery Partner -asema on osoitus suunnitelmallisesta työstämme AWS-osaamisen kehittämiseksi. Erityisen hienoa on se, että AWS:n ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden mitata osaamistamme ja kyvykkyyttämme globaalisti.

Taustalla pitkä kokemus AWS-palveluista

Olemme jo kauan toteuttaneet tarjoamamme digitaaliset palvelut, sovellukset ja pilviympäristöt AWS:llä eli Amazon Web Services -pilvipalveluita hyödyntäen. Jo aiemmin olemme olleet AWS Advanced Consulting Partner, mutta nyt saimme lisäksi AWS Service Delivery Partner -kumppanistatuksen AWS Service Delivery Program -ohjelman kautta.

AWS Service Delivery Partner -asema on osoitus suunnitelmallisesta työstämme AWS-osaamisen kehittämiseksi. Erityisen hienoa on se, että AWS:n ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden mitata osaamistamme ja kyvykkyyttämme globaalisti. Saavutetut sertifikaatit ja jäsenyydet AWS:n ohjelmissa kertovat osaamisemme olevan kansainvälistä huippuluokkaa.

Asiakkaamme puolestaan voivat luottaa siihen, että osaamisemme on ensiluokkaista ja täyttää AWS:n globaalit standardit sekä osaamisvaatimukset. Saavutettujen AWS-kumppanuuksien ansiosta saamme myös AWS:n suunnalta sellaista tukea ja apua, josta asiakkaamme hyötyvät suoraan.

Mikä on AWS Service Delivery Program?

AWS Service Delivery Program on validointiohjelma, jonka avulla valitaan viralliset AWS-kumppanit. AWS Service Delivery Partneriksi hyväksyminen on osoitus siitä, että yrityksellä on syvällinen ymmärrys määritellyistä AWS-palveluista ja kattavasti asiakaskokemusta.

Amazon Web Services (AWS) on maailman kattavin ja laajalti käyttöön otettu pilvialusta, jota käyttävät miljoonat asiakkaat ympäri maailman. AWS-järjestelmä tunnetaan erityisesti ketteryydestään, skaalautuvuudestaan ja luotettavasta toiminnastaan. AWS myös kehittyy jatkuvasti monipuolisemmaksi.

Tutustu referensseihimme AWS-pohjaisista ratkaisuista

  • Skillwellin toimittama integraatioalusta yhdistää eri ohjelmat ja järjestelmät JAMIXin ammattikeittiöjärjestelmään

  • Matkahuolto vei palvelut pilveen, löi aiemmat käyttäjäennätykset ja sai samalla kulut kuriin

  • Etävalmennusalusta GOS Online Coaching avautumassa – Skillwell toteutti alustan

» Katso kaikki referenssit


Lisätietoja:

Harri Ilvonen

harri.ilvonen@skillwell.fi

0400 830 660

Lue myös nämä:

blog-post-image
Asiantuntija
SaaS
Miten yritykset voivat hyötyä SaaSista

SaaS eli Software as a service on moderni ratkaisu ohjelmistoille. SaaS ohjelmistot ovat verkon kautta käyttäjälle välitettäviä ohjelmistoja,...

blog-post-image
AWS
AWS selkeyttää sovellusten hallintaa ja ajoympäristöä

Mikä avuksi sovellusten kehittämisen ja päivittämisen parempaan hallintaan? Meidän suosituksemme on Amazon Web Services -pilvipalvelu. Kehitysympäristönä se tarjoaa...

blog-post-image
Asiantuntija
AWS
Integraatiot
Modernit integraatioalustat pilvessä

Integraatioita tarvitaan, jotta ohjelmat saadaan keskustelemaan keskenään. Nykyaikaisissa integraatioissa tärkeitä näkökulmia ovat muun muassa ketteryys, skaalautuvuus ja tietoturvallisuus....

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2022