Skillwellin AWS-asiantuntijuus vahvistui: olemme nyt AWS Service Delivery Partner

7/9/2021

Harri Ilvonen

AWS Service Delivery Partner -asema on osoitus suunnitelmallisesta työstämme AWS-osaamisen kehittämiseksi. Erityisen hienoa on se, että AWS:n ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden mitata osaamistamme ja kyvykkyyttämme globaalisti.

Taustalla pitkä kokemus AWS-palveluista

Olemme jo kauan toteuttaneet tarjoamamme digitaaliset palvelut, sovellukset ja pilviympäristöt AWS:llä eli Amazon Web Services -pilvipalveluita hyödyntäen. Jo aiemmin olemme olleet AWS Advanced Consulting Partner, mutta nyt saimme lisäksi AWS Service Delivery Partner -kumppanistatuksen AWS Service Delivery Program -ohjelman kautta.

AWS Service Delivery Partner -asema on osoitus suunnitelmallisesta työstämme AWS-osaamisen kehittämiseksi. Erityisen hienoa on se, että AWS:n ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden mitata osaamistamme ja kyvykkyyttämme globaalisti. Saavutetut sertifikaatit ja jäsenyydet AWS:n ohjelmissa kertovat osaamisemme olevan kansainvälistä huippuluokkaa.

Asiakkaamme puolestaan voivat luottaa siihen, että osaamisemme on ensiluokkaista ja täyttää AWS:n globaalit standardit sekä osaamisvaatimukset. Saavutettujen AWS-kumppanuuksien ansiosta saamme myös AWS:n suunnalta sellaista tukea ja apua, josta asiakkaamme hyötyvät suoraan.

Mikä on AWS Service Delivery Program?

AWS Service Delivery Program on validointiohjelma, jonka avulla valitaan viralliset AWS-kumppanit. AWS Service Delivery Partneriksi hyväksyminen on osoitus siitä, että yrityksellä on syvällinen ymmärrys määritellyistä AWS-palveluista ja kattavasti asiakaskokemusta.

Amazon Web Services (AWS) on maailman kattavin ja laajalti käyttöön otettu pilvialusta, jota käyttävät miljoonat asiakkaat ympäri maailman. AWS-järjestelmä tunnetaan erityisesti ketteryydestään, skaalautuvuudestaan ja luotettavasta toiminnastaan. AWS myös kehittyy jatkuvasti monipuolisemmaksi.

Tutustu referensseihimme AWS-pohjaisista ratkaisuista

  • Skillwellin toimittama integraatioalusta yhdistää eri ohjelmat ja järjestelmät JAMIXin ammattikeittiöjärjestelmään

  • Matkahuolto vei palvelut pilveen, löi aiemmat käyttäjäennätykset ja sai samalla kulut kuriin

  • Etävalmennusalusta GOS Online Coaching avautumassa – Skillwell toteutti alustan

» Katso kaikki referenssit


Lisätietoja:

Harri Ilvonen

harri.ilvonen@skillwell.fi

0400 830 660

Lue myös nämä:

AWS
Datan hyödyntäminen teollisuuden AWS-ratkaisuissa

Teollisuudessa kertyvän datan analysointi ja hyödyntäminen perinteisin menetelmin on hankalaa tai jopa mahdotonta, sillä datamäärät ovat erittäin suuria....

Asiantuntija
Tiimi
Mikä on headless CMS, ja miten se parantaa verkkopalvelujemme toteutusta?

Otimme Skillwellillä käyttöön Contentful headless CMS sisällönhallintajärjestelmän. Asiantuntijamme kertovat miksi valitsimme järjestelmän, ja mitä hyötyä headless CMS:stä on.

AWS
Järkeistä teollisuusympäristön datan kerääminen AWS-ratkaisulla

Teollisuudessa erilaista dataa on runsaasti. Datan puutteen sijaan ongelmana onkin usein se, miten kaikki eri lähteistä saatu data...

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2022