Skillwell Blog

Skillwell Blogi

Täällä jaamme kokemuksiamme vuosien menestyksekkäästä työstä AWS:n pilvipalvelujen ja SaaS:n parissa. Tutustu pilvipalvelujen maailmaan asiantuntijoidemme ajantasaisten AWS- ja SaaS-uutisten avulla.

Kaikki
AWS
Well Architected
SaaS
Tiimi
Asiantuntija
Uutiset
Käyttöliittymäkehitys
Asiakastarinat
Integraatiot
Vieraskynä
Podcastit
blog-post-image
AWS
Well Architected
Miten AWS Well-Architected edistää pilven turvallisuutta ja hallintaa?

Asiantuntijamme Jussi Immonen kirjoitti aiemmin yleisesti AWS:n Well-Architected Reviewistä (WAR) ja sen hyödyistä yritykselle. Tässä artikkelissa perehdytään Well-Architected Frameworkin ja Well-Architected Rewiewin käyttöön ja hyötyihin muiden viitekehysten ja sääntelyn näkökulmasta.

27/3/2023

Lue blogi
blog-post-image
SaaS
Mikä on MVP ja sen edut ohjelmistokehityksessä

Olet luultavasti törmännyt termiin MVP lukiessasi blogeja, referensseja tai uutisia tuotekehityksestä ja erilaisista liiketoiminta ratkaisuista. Tässä blogissa avataan, mitä tämä termi tarkoittaa ja miksi MVP:tä käytetään niin usein projektin kehityksen alussa.

2/3/2023

Lue blogi
blog-post-image
Tiimi
Asiantuntija
AWS
Uratarinoita: Kyvykkyys ei koskaan pärjää harjoittelulle

Skillwell etsii aina uusia huippuosaajia, ja siksi tiimimme kasvaa jatkuvasti! Uusina tulijoina ovat loistavat osaajat, Elina Vänttinen ja Henna-Riikka Tarpila. Tässä blogissa he jakavat ajatuksiaan työstä, oppimisesta, tiimistämme, sekä tärkeitä vinkkejä niille, jotka haluavat aloittaa uransa alalla.

9/2/2023

Lue blogi
blog-post-image
Asiantuntija
Pilviasiantuntijan rooli liiketoiminnan tukena

Yksi tarjoamistamme palveluista on “Cloud Expert Service”, joka on Skillwellin Amazon Web Services (AWS) konsultointiin ja kehitykseen keskittyvä palvelu. Tarjoamamme asiantuntijapalvelu sisältää kaiken AWS:n ylläpidon, ja kehitystä tukevan osaamisen, jota asiakkaamme voi liiketoimintansa tukena tarvita. Mutta mitä arvoa pilviasiantuntija oikeasti tuottaa?

31/1/2023

Lue blogi
blog-post-image
Asiantuntija
AWS
Well Architected
Tiimi
AWS Well-Architected Review:n arvo yritykselle

AWS Well-Architected Review:n sekä Skillwellin tavoitteena on auttaa asiakkaitamme seuraamaan Amazon Web Services:n määrittämiä parhaita käytänteitä.

17/1/2023

Lue blogi
blog-post-image
Asiantuntija
SaaS
Miten yritykset käyttävät Live Stream Shoppingia eri toimialoilla

Nykyään myynnin lisääminen verkkokaupoissa on vahvasti riippuvainen siitä, miten minimoidaan käyttäjän askeleet ostoprosessissa. Asiaa on tutkittu paljon, ja on huomattu että yksinkertainen ja nopea ostoprosessi vähentää keskeytettyjen ostotapahtumien määrää huomattavasti. Oikean tuotteen etsiminen, ominaisuuksien vertailu ja arvostelujen lukeminen voi olla väsyttävää nykykuluttajalle, joten miten laajentaa asiakaskuntaa vuonna 2023?

12/1/2023

Lue blogi

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023