Skillwell Blogi

Kaikki
AWS
Asiantuntija
Tiimi
Vieraskynä
Podcastit
Uutiset
Asiakastarinat
AWS
Datan hyödyntäminen teollisuuden AWS-ratkaisuissa

Teollisuudessa kertyvän datan analysointi ja hyödyntäminen perinteisin menetelmin on hankalaa tai jopa mahdotonta, sillä datamäärät ovat erittäin suuria. AWS-ratkaisujen avulla datasta saadaan irti juuri halutut asiat.

20/4/2022

Lue blogi
Asiantuntija
Tiimi
Mikä on headless CMS, ja miten se parantaa verkkopalvelujemme toteutusta?

Otimme Skillwellillä käyttöön Contentful headless CMS sisällönhallintajärjestelmän. Asiantuntijamme kertovat miksi valitsimme järjestelmän, ja mitä hyötyä headless CMS:stä on.

13/4/2022

Lue blogi
AWS
Järkeistä teollisuusympäristön datan kerääminen AWS-ratkaisulla

Teollisuudessa erilaista dataa on runsaasti. Datan puutteen sijaan ongelmana onkin usein se, miten kaikki eri lähteistä saatu data pystytään keräämään järjestelmällisesti yhteen paikkaan. Maailmanlaajuinen pilvipalvelu Amazon Web Services eli lyhyemmin AWS tuo tähän kustannustehokkaan ratkaisun.

15/3/2022

Lue blogi
Tiimi
Uratarinoita: työharjoittelusta, tiimityöstä ja henkilökohtaisista saavutuksista

Vuosi 2021 on ollut Skillwellille hieno vuosi! Tiimimme on kasvanut nopeasti ja tänään kollegamme Mikko Huttunen , Taneli Nyyssölä ja Rasmus Savolainen haluavat jakaa uratarinoitaan: JAMKin opiskelijoista IT-ammattilaisiksi.

1/2/2022

Lue blogi
AWS
AWS teollisuuden kilpailuvalttina

Digitaalisuus on nykypäivän ja erityisesti tulevaisuuden paras keino taata menestymisen edellytykset eri teollisuudenaloilla. Maailman kattavin pilvipalvelualusta Amazon Web Services toimii tässä erinomaisena välineenä.

1/11/2021

Lue blogi
AWS
Skillwellin AWS-asiantuntijuus vahvistui: olemme nyt AWS Service Delivery Partner

AWS Service Delivery Partner -asema on osoitus suunnitelmallisesta työstämme AWS-osaamisen kehittämiseksi. Erityisen hienoa on se, että AWS:n ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden mitata osaamistamme ja kyvykkyyttämme globaalisti.

7/9/2021

Lue blogi

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2022