Skillwell Blog

Skillwell Blogi

Täällä jaamme kokemuksiamme vuosien menestyksekkäästä työstä AWS:n pilvipalvelujen ja SaaS:n parissa. Tutustu pilvipalvelujen maailmaan asiantuntijoidemme ajantasaisten AWS- ja SaaS-uutisten avulla.

Kaikki
Asiantuntija
SaaS
AWS
Integraatiot
Tiimi
Vieraskynä
Podcastit
Uutiset
Asiakastarinat
blog-post-image
Asiantuntija
SaaS
Miten yritykset voivat hyötyä SaaSista

SaaS eli Software as a service on moderni ratkaisu ohjelmistoille. SaaS ohjelmistot ovat verkon kautta käyttäjälle välitettäviä ohjelmistoja, jotka eivät vaadi käyttäjäänsä lataamaan ja asentamaan niitä paikallisesti omalle laitteellensa.

18/8/2022

Lue blogi
blog-post-image
AWS
AWS selkeyttää sovellusten hallintaa ja ajoympäristöä

Mikä avuksi sovellusten kehittämisen ja päivittämisen parempaan hallintaan? Meidän suosituksemme on Amazon Web Services -pilvipalvelu. Kehitysympäristönä se tarjoaa sovellusten hallintaan järjestelmälliset ja varmat toimintatavat.

20/6/2022

Lue blogi
blog-post-image
Asiantuntija
AWS
Integraatiot
Modernit integraatioalustat pilvessä

Integraatioita tarvitaan, jotta ohjelmat saadaan keskustelemaan keskenään. Nykyaikaisissa integraatioissa tärkeitä näkökulmia ovat muun muassa ketteryys, skaalautuvuus ja tietoturvallisuus. AWS tarjoaa näihin erinomaiset mahdollisuudet.

6/6/2022

Lue blogi
blog-post-image
AWS
Datan hyödyntäminen teollisuuden AWS-ratkaisuissa

Teollisuudessa kertyvän datan analysointi ja hyödyntäminen perinteisin menetelmin on hankalaa tai jopa mahdotonta, sillä datamäärät ovat erittäin suuria. AWS-ratkaisujen avulla datasta saadaan irti juuri halutut asiat.

20/4/2022

Lue blogi
blog-post-image
Asiantuntija
Tiimi
Mikä on headless CMS, ja miten se parantaa verkkopalvelujemme toteutusta?

Otimme Skillwellillä käyttöön Contentful headless CMS sisällönhallintajärjestelmän. Asiantuntijamme kertovat miksi valitsimme järjestelmän, ja mitä hyötyä headless CMS:stä on.

13/4/2022

Lue blogi
blog-post-image
AWS
Järkeistä teollisuusympäristön datan kerääminen AWS-ratkaisulla

Teollisuudessa erilaista dataa on runsaasti. Datan puutteen sijaan ongelmana onkin usein se, miten kaikki eri lähteistä saatu data pystytään keräämään järjestelmällisesti yhteen paikkaan. Maailmanlaajuinen pilvipalvelu Amazon Web Services eli lyhyemmin AWS tuo tähän kustannustehokkaan ratkaisun.

15/3/2022

Lue blogi

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2022