Sulje ikkuna

Viihdyitkö Skillwellin blogin parissa?

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat uudet kirjoitukset suoraan sähköpostiisi!

Skillwellin AWS-asiantuntijuus vahvistui: olemme nyt AWS Service Delivery Partner

AWS Service Delivery Partner -asema on osoitus suunnitelmallisesta työstämme AWS-osaamisen kehittämiseksi. Erityisen hienoa on se, että AWS:n ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden mitata osaamistamme ja kyvykkyyttämme globaalisti.

Takaisin blogiin
Skillwell AWS Service Delivery Partner

Taustalla pitkä kokemus AWS-palveluista

Olemme jo kauan toteuttaneet tarjoamamme digitaaliset palvelut, sovellukset ja pilviympäristöt AWS:llä eli Amazon Web Services -pilvipalveluita hyödyntäen. Jo aiemmin olemme olleet AWS Advanced Consulting Partner, mutta nyt saimme lisäksi AWS Service Delivery Partner -kumppanistatuksen AWS Service Delivery Program -ohjelman kautta.

AWS Service Delivery Partner -asema on osoitus suunnitelmallisesta työstämme AWS-osaamisen kehittämiseksi. Erityisen hienoa on se, että AWS:n ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden mitata osaamistamme ja kyvykkyyttämme globaalisti. Saavutetut sertifikaatit ja jäsenyydet AWS:n ohjelmissa kertovat osaamisemme olevan kansainvälistä huippuluokkaa.

Asiakkaamme puolestaan voivat luottaa siihen, että osaamisemme on ensiluokkaista ja täyttää AWS:n globaalit standardit sekä osaamisvaatimukset. Saavutettujen AWS-kumppanuuksien ansiosta saamme myös AWS:n suunnalta sellaista tukea ja apua, josta asiakkaamme hyötyvät suoraan.

Mikä on AWS Service Delivery Program?

AWS Service Delivery Program on validointiohjelma, jonka avulla valitaan viralliset AWS-kumppanit. AWS Service Delivery Partneriksi hyväksyminen on osoitus siitä, että yrityksellä on syvällinen ymmärrys määritellyistä AWS-palveluista ja kattavasti asiakaskokemusta.

Amazon Web Services (AWS) on maailman kattavin ja laajalti käyttöön otettu pilvialusta, jota käyttävät miljoonat asiakkaat ympäri maailman. AWS-järjestelmä tunnetaan erityisesti ketteryydestään, skaalautuvuudestaan ja luotettavasta toiminnastaan. AWS myös kehittyy jatkuvasti monipuolisemmaksi.

Tutustu referensseihimme AWS-pohjaisista ratkaisuista

» Katso kaikki referenssit

Lisätietoja:

Harri Ilvonen

0400 830 660

harri.ilvonen@skillwell.fiOta yhteyttä

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä pian!
Tarkista pakolliset kentät (*) ja onko sähköposti kirjoitettu oikein.