Sulje ikkuna

Viihdyitkö Skillwellin blogin parissa?

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat uudet kirjoitukset suoraan sähköpostiisi!

#Skillcast: osa 2 - Miten onnistut startupin rahoituksessa?

#Skillcast - Miten hitossa siellä kasvuyrityksessä voi menestyä? Osa 2 - Miten onnistut startupin rahoituksessa?

Takaisin blogiin
Jussi Muurikainen keskustelee uusimmassa podcastissamme Startupien rahoituksesta

#Skillcast - miten hitossa siellä kasvuyrityksessä voi menestyä?

Skillwellin podcast-sarja startupeille ja kasvuvaiheessa oleville yrityksille jatkuu! Neliosaisessa sarjassa pureudutaan kasvuyritysten haasteisiin ja niiden ratkaisuihin.

#Skillcast on Skillwellin podcast-sarja, jonka jokaisessa osassa vierailee it-alan asiantuntijoita ja vaikuttajia. Vieraan kanssa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja haasteista, joita yritykset arjessaan kohtaavat.

Sarjan toinen osa on nyt kuunneltavissa. Jaksossa vieraanamme on todellinen startup-taitaja Jussi Muurikainen, jonka kanssa pureudutaan startupien rahoitukseen.

Kuuntele toinen osa:

Jussi on viime aikoina auttanut startupeja rahoituksen kanssa työkseen - hän todella tietää mistä puhuu. Mitä kaikkea rahoituksen järjestämisessä sitten täytyy ottaa huomioon? Mistä sitä rahaa ylipäätään voi saada? Täytyykö startupin ottaa vastaan kaikki tarjottu rahoitus - vai pääseekö sitä joskus jopa valikoimaan?

“Startupeja, joita autan yhdistää halu kasvaa, ja ne tarvitsevat siihen rahoitusta. Niillä on kova tiimi ja kova kunnianhimon taso."

"Tärkeää menestyvälle startupille on, että tiimistä löytyy monipuolista osaamista. Rahoitusta haettaessa ei haittaa, vaikkei tiimistä löytyisi juuri rahoitus-spesialistia, kunhan on kykyä uida verkostoissa.” Jussi kertoo.

“Oma aktiivisuus ja verkostojen hyödyntäminen helpottaa, muttei kannata myöskään unohtaa, että pitkällä tähtäimellä ei ole ihan sama, mistä rahat yrityksen kasvuun saatiin. Parhaimmillaan yrityksen rahoittaja toimii myös nuoren yrityksen sparraajana ja haastajana.” Jussi jatkaa.

Sarja jatkuu - uusi jakso joka torstai

Sarjan edetessä #Skillcastin jaksoissa käsitellään suurimpia virheitä, joita kasvuvaiheen yritys voi bisneksen skaalaamisessa tehdä sekä vertaillaan startupin ja ison yrityksen haasteita. Mukana keskustelemassa tulevissa jaksoissa ovat Lennu Keinänen Flashnodelta sekä Juha Harju Woolmanilta.

Ota yhteyttä

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä pian!
Tarkista pakolliset kentät (*) ja onko sähköposti kirjoitettu oikein.