Sulje ikkuna

Viihdyitkö Skillwellin blogin parissa?

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat uudet kirjoitukset suoraan sähköpostiisi!

Haastattelu - kansainvälisen tech-tiimin käyttö Onnibus.com:illa.

Skillwell haastattelu - kansainvälisen tech-tiimin käyttö. Miten yhteistyö voi sujua, kun kumppaniksi valikoituu ulkomaalainen yritys? Onnibus.com tekee yhteistyötä meille tutun yrityksen Unity Groupin kanssa. Kysyimme miten yhteistyö sujuu!

Takaisin blogiin
Haastattelu - kansainvälisen tech-tiimin käyttö Onnibus.com:illa.

Skillwellin arjessa törmäämme yhä ennakkoluuloihin ulkomaalaisen tech-tiimin käytöstä. Miten yhteistyö voi sujua, kun kumppaniksi valikoituu ulkomaalainen yritys? Huomasimme, että digitalisaatiota liiketoiminnassaan valtavasti hyödyntävä Onnibus.com on päätynyt tekemään yhteistyötä meille hyvin tutun yrityksen, yhteistyökumppanimme Unity Groupin kanssa. Päätimmekin kysyä Onnibus.com:in toimitusjohtajalta Lauri Helkeltä miten he ovat yhteistyön kokeneet!

Onnibus.com toi tullessaan uudenlaisen liiketoimintamallin linja-auto-alalle.
“Aikaisemmin joukkoliikenne ei ollut vaihtoehto yksityisautoilulle. Bussit olivat hitaita, eivätkä käytännössä olleet vaihtoehto kaupunkien väliseen liikkumiseen. OnniBus toi markkinoille konseptin, jossa bussilla ajetaan kuin junalla - paikasta A paikkaan B mahdollisimman nopeasti ilman turhia kiertelyjä.” Onnibus.com:in toimitusjohtaja Lauri Helke aloittaa.

"Kaikkiin IT-projekteihin ja toimittajasuhteisiin liittyy riskejä. Kun valitsimme toimittajaa, arvioimme että Unity Groupin kanssa ne eivät ole yhtään sen suurempia kuin esimerkiksi suomalaisen toimittajan kanssa." Helke selittää.

Me Skillwellillä ollaan pitkään tehty yhteistyötä Unity Groupin kanssa. Heidän osaajansa ovat saatavilla helposti ja turvallisesti meidän kauttamme!

Ota yhteyttä

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä pian!
Tarkista pakolliset kentät (*) ja onko sähköposti kirjoitettu oikein.