Löydä juuri oikea tekijä
nopeasti ja vaivattomasti

Jätä sähköpostiosoitteesi niin saat ensimmäisenä tietää kun palvelumme julkaistaan

Asiakkaitamme
Matkahuolto
SprintIT
Admicom
Prasos
Mainioco
Rumble Tools
Dendrite
Book Salon
Woolman
G Livelab

Löydä ohjelmoija tai IT-asiantuntija osaajapalvelustamme

Oletko harkinnut ohjelmoijan rekrytointia tai koodarityön ulkoistusta? Etsikö uusia osaajia alihankintana? Me tarjoamme IT-asiantuntijoita projekteihin eri yrityksiin kansainvälisellä tasolla.

Yhdistämme ammattitaitoiset koodarit sekä heitä tarvitsevat yritykset nopeasti ja vaivattomasti. Meillä on yli 1 600 osaajan asiantuntijaverkosto, josta löytyy kokeneita senior- ja keskitason ohjelmoijia erilaisiin toimeksiantoihin. Löydämme heidän joukostaan parhaat tekijät juuri sinun yrityksesi IT-tehtäviin.

Saamamme kehittäjätiimi ymmärtää jo pienistä ranskalaisista viivoista, mitä olemme hakemassa.
Jonne Castrén
Book Salon Oy
Näin se toimii:
1

Rekisteröidy palveluumme ja luo yritysprofiili.

2

Lisää toimeksianto ja tieto, millaista osaamista tarvitset.

3

Voit etsiä itse sopivaa matchia tai odottaa, että tarjoamme sinulle sopivaa.

4

Hyvän tekijän löydyttyä tapaat hänet online-palaverissa.

5

Solmi Skillwell-sopimus: me hoidamme paperityöt ja pidämme huolta toimivasta kumppanuudesta.

Aina ilmaista. Aina vapaus valita.

Unohda perinteinen IT-ulkoistus, valitse IT-kumppanuus

IT-ulkoistus on usein pitkän harkinnan tulos. Olemme tottuneet, että IT-asiantuntijat ovat inhouse-rekrytointeja, ja IT-ulkoistuksen hinta askarruttaa. Saanko ulkoistaessa vastinetta rahalle? Toimiiko kommunikaatio? Tyydyttääkö työn laatu? Näitä kysymyksiä pyöritellään osaajapulan piinaamissa yrityksissä varsin paljon.

Ohjelmoijapula saattaa iskeä hyvinkin äkillisesti, ja pitkän rekryprosessin aikana projektit voivat tyystin pysähtyä. Pahimmillaan se hidastaa yrityksen kassavirtaa ja kasvua merkittävästi.

Oikea ratkaisu on hyvän kumppanin löytäminen. Siksi puhumme IT-ulkoistuksen sijaan ennemmin IT-kumppanuudesta ja järkevästä riskienhallinnasta: avullamme saat laadukasta osaamista ilman taloudellisia riskejä ja pitkiä rekrytointiprosesseja. Voit vaikka aluksi ottaa ICT-asiantuntijan osa-ajalle ja jatkaa sen jälkeen isompien toimeksiantojen tarjoamisella.

Tarjoamme mm. ohjelmistokehittäjiä sekä testausosaamista, ja osaajakaartiimme kuuluu tekijöitä niin Suomesta kuin ulkomailta. Tärkeimmät ulkomaiset asiantuntijakumppanimme ovat Unity Group sekä Wroclaw IT Corner -yhteisö.

Yhteistyön hyödyt – 4 syytä valita Skillwell

04
Luotettava IT-kumppanuus kokeneen toimijan kanssa
Lisäresursseja kustannustehokkaasti ja vaivattomasti
Nopea go-to-market digipalveluiden kanssa
Pienet riskit ja matalat kustannukset

Sopimukset ja hinnoittelu

Sopimukset

Sopimukset tehdään aina Skillwellin kanssa: me hoidamme kaiken tarvittavan paperityön ja huolehdimme sopimusteknisistä yksityiskohdista myös ulkomaisten osaajien kohdalla.

Voit etsiä osaajaa pidempään toimeksiantoon, osa-aikaiseen tehtävään tai lyhyeen IT-projektiin. Olemme löytäneet oikeat asiantuntijat niin muutaman tunnin ohjelmistokehitystehtäviin kuin pidempiin, useita kuukausia kestäviin toimeksiantoihinkin.

Kun sopiva ohjelmoija tai muu tekijä on löytynyt ja projekti vahvistettu, tehdään sopimus. Sopimuksissa on kuukauden koeaika, jonka jälkeen irtisanomisaika on yhden kuukauden.

Hinnoittelu

Toimeksiantojen hinta määräytyy työn sisällön ja valitun asiantuntijan mukaan. Laskutus tapahtuu aina toteutuneiden tuntien mukaan. Rekisteröityminen palveluun on aina ilmaista. Lisätietoja hinnoittelusta saat ottamalla yhteyttä.

Esimerkkejä yhteistyöstämme

Prasos

Kehitystiimin laajentaminen sujui helposti Skillwellin avulla

Kokenut ja luotettava IT-alan kumppani

Skillwell on perustettu vuonna 2018, ja tällä hetkellä meillä on 6 hengen timanttinen tiimi Jyväskylän ja Helsingin toimistoissa. Perustajillamme on pitkä kokemus IT-alan töiden parissa, ja he ovat myös itse kärvistelleet osaajapulan keskellä – päteviä tekijöitä kun ei ole helppo löytää nopeasti ja vaivattomasti. Siitä palveluidea oikeastaan aikoinaan lähti liikkeelle.

IT-alan osaajat voivat rekisteröityä palveluumme, ja me välitämme heidät eri projekteihin. Tekijäpalvelun lisäksi tarjoamme yrityksille erilaisia IT-asiantuntijapalveluita, kuten pilvipalvelu- ja AWS-osaamista.

Panostamme jatkuvaan oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Yritykset tuntevatkin meidät luotettavana kumppanina, jonka kautta saa laadukasta ja ajassa mukana olevaa osaamista eri IT-projekteihin.

Yritystarinamme kertoo takemmin eri vaiheistamme sekä siitä, millaisia tulevaisuudensuunnitelmia meillä on.