Määritellään parhaat ratkaisut juuri teidän tarpeisiinne

Esiselvitys antaa konkreettisen pohjan ja suunnan IT-kehitysprojektille. Esiselvityksen tarkoituksena on kartoittaa tarpeet palvelun uusimiseksi.

Ota yhteyttä

Miten hyödyn Skillwellin esiselvityksestä?

Esiselvityksestä on hyötyä silloin, kun IT-kehitys ei ole yrityksen ydinbisnestä, ja halutaan kehittää digitaalista liiketoimintaa. Selvityksessä huomioidaan loppuasiakkaiden, myynnin ja asiakaspalvelun näkökulma sekä tekniset vaatimukset palvelun toteuttamiseen.

Esiselvityksen jälkeen voidaan jatkaa palvelun ketterään toteuttamiseen. Meidän tiimimme vahvuus on rautainen teknologia- ja konsultointiosaaminen. Olemme tehneet useille eri toimialojen asiakkaille esiselvityksiä ja kartoittaneet parhaat ratkaisut asiakkaiden liiketoiminan tarpeisiin.

Mitä saan esiselvityksestä?

Projektin vaiheistus ja
tarkennettu aikataulu
Suunnitelma
kehitysroadmapista
Kuvaus tahtotilasta
Hinta-arvio

“Muidenkin suomen teollisuuden ja pk-sektorin yritysten täytyisi lopettaa noista asioista puhuminen, ja hyvin nopeasti tilata ammattilaiselta selvitys. Asiat kun ei puhumalla parane, niin tällaisen esiselvityksen osto auttaa valtavasti”

Erityisesti pidin siitä että asiantuntijat uskalsivat kysyä ja haastaa eivätkä liian helpolla tyytyneet joihinkin vastauksiin.”

Harri Mikkonen,
Aplicom

POC-toteutus

Mitäs jos teknologiaosaamista löytyy, ja tuoteaihiokin on valmiina? Voimme lähteä vauhdikkaasti liikkeelle ketterällä POC-menetelmällä silloin, kun nopea testaaminen ja matkan varrella oppiminen on hiottua suunnitelmaa tärkeämpää.  Kysy lisää POC-menetelmästä asiantuntijoiltamme!

Miten Esiselvitys tehdään?

Skillwellin esiselvityksen avulla varmistat, että modernin IT:n tarjoamat mahdollisuudet hyödynnetään yrityksessänne oikein. Toimitamme teille viimeistellyn esiselvityksen, jonka asiantuntijamme esittelevät. Pystymme toteuttamaan esiselvityksiä joustavalla aikataululla, teidän tarpeidenne mukaan.

Esiselvityksen vaiheet

Kysy meiltä lisää esiselvityksen järjestämisestä

Ota yhteyttä meihin
Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä pian!
Tarkista pakolliset kentät (*) ja onko sähköposti kirjoitettu oikein.

Voin suositella esiselvityksen teettämistä Skillwellillä uusia IT-ratkaisuja pohtiville yrityksille koska vain. Esiselvitystä rakentaneiden Jari Ikävalkon ja Juha-Tapio Tenon osaaminen todella puhutteli.

Harri Mikkonen,
Aplicom
Lue koko referenssi

Lisätietoja

Kokenut ja luotettava IT-alan kumppani

Skillwell on perustettu vuonna 2018, ja tällä hetkellä meillä on timanttinen tiimi Jyväskylän toimistossa. Perustajillamme on pitkä kokemus IT-alan töiden parissa. Meillä on vahvaa osaamista erilaisten digitaalisten palveluiden kehittämisestä, pilvipalveluista ja intergaatioratkaisuista.

Oman tiimimme lisäksi meillä on takanamme yli 1600 hengen kansainvälinen osaajaverkosto, josta löytyy kovan tason osaajia projektiin kuin projektiin.

Panostamme jatkuvaan oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Yritykset tuntevatkin meidät luotettavana kumppanina, jonka kautta saa laadukasta ja ajassa mukana olevaa osaamista eri IT-projekteihin.

Yritystarinamme kertoo takemmin eri vaiheistamme sekä siitä, millaisia tulevaisuudensuunnitelmia meillä on.