Takaisin referensseihin

Skillwellin toimittama integraatioalusta yhdistää eri ohjelmat ja järjestelmät JAMIXin ammattikeittiöjärjestelmään

Referenssi
11/5/2021
Timo Lehto (JAMIX)

JAMIX tekee ammattikeittiölle toiminnanohjausjärjestelmää, jota käyttävät mm. kokit, tarvikkeiden- ja raaka-aineiden hankkijat sekä varastotyöntekijät. Järjestelmän avulla yhdistetään tuotanto, ruokasuunnittelu, tilaukset, varastonhallinta, ketjuhallinta ja ruokaohjeet.

Toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa käyttäjien arkea. Järjestelmän avulla on mahdollista tehostaa toimintaa kasvavan myynnin ja hävikin minimoimisen myötä. Lisäksi järjestelmä ohjaa keittiöitä vastuullisempaan suuntaan ruokahävikin hallinnan osalta.

JAMIX-järjestelmän haasteena oli keittiöiden erilaiset ja toisistaan erilliset järjestelmät, jotka eivät keskustelleet keskenään. Jotta ohjelmat toimivat yhdessä JAMIXin järjestelmän kanssa, jokaiselle ohjelmalle piti rakentaa oma integraatio.

Integraatioiden rakentaminen ja ylläpito oli työlästä ja hidasti JAMIXin oman järjestelmän kehitystyötä. Siksi JAMIX tarvitsi integraatioalustan, joka yhdistää eri järjestelmien tiedot ja saa ne näin keskustelemaan keskenään. Integraatioalustan avulla asiakkaiden siirtyminen JAMIX-järjestelmän käyttäjiksi olisi huomattavasti nopeampaa ja JAMIX pystyisi keskittymään oman järjestelmänsä kehittämiseen.

Skillwell rakensi alustan AWS:llä ja vahvalla integraatio-osaamisella

Skillwell vakuutti meidät kartoitusvaiheessa: he ymmärsivät tarpeemme todella nopeasti ja helposti. Heillä oli heti varmuus ja työkalut ratkaista ongelmamme, kertoo JAMIXin operatiivinen johtaja Timo Lehto.

JAMIXille rakennettiin alusta, joka integroi keittiöiden käytössä olevat järjestelmät toiminnan tehostamiseksi. Alustasta tehtiin skaalautuva, joka palvelee kaikkia asiakkaita riippumatta siitä, mikä järjestelmä tai järjestelmät ovat JAMIXin asiakkaiden käytössä.

Skillwellin AWS- ja integraatio-osaaminen vastasivat JAMIXin tarpeisiin

Ammattikeittiöiden eri järjestelmät saatiin integroitua mutkattomasti Skillwellin osaamisen ansiosta. Skillwell tarjoaa ratkaisunsa kokonaispalveluna: kenenkään ei tarvitse hallinnoida itse lisenssejä, tietoturvaa, päivityksiä tai yleensäkään huolehtia, onko kaikki kunnossa. Aikaisemmin JAMIXin tekemät asiakaskohtaiset räätälöinnit ovat tarpeettomia ja integraatioalustan myötä JAMIX pystyy keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa eli JAMIX-järjestelmän kehittämiseen, markkinointiin ja myyntiin.

Skillwellin serverless-pohjainen palvelu tarkoittaa JAMIXille tehokkaampaa toimintatapaa ja asiakkaille JAMIX-järjestelmän nopeampaa käyttöönottoprosessia.

Järjestelmä kaikenlaisille keittiöille

JAMIXin ammattikeittiöjärjestelmä soveltuu kaikenlaisille käyttäjille sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Asiakkaina on esimerkiksi kuntien ja kuntayhtymien, ravintoloiden ja ravintolaketjujen sekä elintarviketeollisuuden toimijoita.

Tällä hetkellä JAMIX toteuttaa keittiöjärjestelmien ohjelmistopalveluita pääasiassa Suomessa ja Yhdysvalloissa. Esimerkiksi huippuyliopisto Yale USA:n Connecticutissa on JAMIXin asiakas. Yalessa JAMIX-ohjelmistoa käytetään 16 collegeravintolassa, 11 kahviossa sekä suuressa keskuskeittiössä ja leipomossa. Yalen ravintolat valmistavat 18 000 ruoka-annosta päivittäin.

JAMIX-ammattikeittiöjärjestelmällä – työkalut kestävään kehitykseen ja eettisempään kuluttamiseen

JAMIX haluaa painottaa nyt ja tulevaisuudessa omassa toiminnassaan ekologisuutta ja eettisyyttä. Järjestelmä antaa työkalut asiakkaalle ruoantuotannon- ja kulutuksen hiilijalanjäljen pienentämiseen sekä vastuullisuuteen.

Haluamme tarjota työkaluja kestävään kehitykseen ja eettiseen kuluttamiseen. Pystymme osoittamaan, millainen ympäristövaikutus ammattikeittiöillä on ja kuinka vaikutusta saadaan pienennettyä vähentämällä ruokahävikkiä ja vietyä toimintaa vastuullisempaan suuntaan. JAMIX on osa digitaalista ekosysteemiä. Järjestelmällä on ydinrooli ammattikeittiön johtamisessa. Integroimalla järjestelmiä saamme tarjottua parempia työkaluja ammattikeittiöihin, Lehto kertoo.

Skillwellin AWS- ja integraatio-osaaminen vastasivat JAMIXin tarpeisiin

JAMIX kiittää Skillwelliä vakuuttavuudesta ja aktiivisesta toimintatavasta.

Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön. Haimme pitkäaikaista kumppania, joka on käytettävissä globaalisti eri järjestelmien integroinnissa ja Skillwellin osaaminen oli vakuuttavaa. He ovat olleet aktiivinen toimija ja saimme heistä hyvän tulevaisuuden kumppanin. Saamme itse keskittyä omaan osaamisalueeseemme, kun meillä on mukana asiantuntijakumppani, Timo Lehto päättää.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
Interested? Contact us:

Lue lisää referenssejämme