Takaisin referensseihin

Skillwell-osaajat mukaan siivittämään kasvutarinaa – robottikoptereiden kehitys onnistuu etänä

Referenssi
28/2/2019
Rumble Tools

Imatralainen startup-yritys Rumble Tools tarjoaa autonomisesti lentäviä robottijärjestelmiä eri käyttökohteisiin.

Erityisesti dronekoptereita hyödynnetään teollisuuden alalla, jossa miehittämättömien koptereiden etu näkyy parhaiten tilanteissa, jotka olisivat ihmiselle liian vaarallisia tai kalliita.

Rumble Toolsin suurimpiin asiakkaisiin lukeutuvat maailman toiseksi suurin turvallisuusalan yritys Securitas sekä metsäjätti Stora Enso. Viimeksi mainitulle kopterien avulla tehdään esimerkiksi aluevartiointia, ilmanlaadun mittausta sekä paloturvallisuus- ja laitetarkistuksia.

Skillwell-osaajat avuksi

Imatralaiskopterit ovat selkeässä nousukiidossa – sanan varsinaisessa merkityksessä. Yrityksen kasvun kynnyksellä toimivien järjestelmien taustalle tarvitaan kuitenkin aina osaavia ohjelmoijia.

Kevään aikana kaivattiin lisäkäsiä konenäkösovellusten ja neuroverkkojen kehitykseen, mutta oikeanlaisia päteviä koodareita ei tahtonut löytyä tarpeeksi nopeasti. Skillwell tarjosi auttavan kätensä oikealla hetkellä etätiimin muodossa.

Jyväskyläläinen Stolen Shoes Entertainment on yksi Skillwellin ohjelmistokehitystiimeistä. Heidän riveistään löytyi nopeasti tarvittua taitoa konenäkökehitykseen sekä sopivaa osaamista C++:n, C#:n, JavaScriptin ja Unityn saralla. Sopivimman osaajaprofiilin perusteella Rumble Toolsin avuksi valikoituivat lopulta Simo Rinne ja Samuli Kinnunen.

Imatralle asti jyväskyläläismiesten ei tarvinnut muuttaa, sillä työskentely onnistuu luontevasti myös etänä. Sekä Rumble Toolsin väki että Skillwell-osaajat ovat tyytyväisiä syntyneeseen yhteistyömahdollisuuteen.

Kasvutoiveet mielessä

Rumble Toolsin kehittämä viime vuonna julkaistu telakointiasema on ainutlaatuinen keksintö maailmanlaajuisessa mittakaavassa. Se vaihtaa kopterin akun, tekee huoltotoimenpiteitä ja ottaa kaiken kerätyn datan talteen.

Koptereiden edut ovat mittavia niillä voidaan saavuttaa nopea tiedonkeruu, korjaustarpeiden kartoitus, työturvallisuuden parantuminen, tuotannon seisokkien lyhentyminen sekä säästöjä kustannuksissa.

Yritys tavoittelee sadan miljoonan euron liikevaihtoa muutamassa vuodessa. Haaste on suuri, mutta erilaisten kumppanuuksien kautta mahdollinen.

Skillwell toivottaa Rumble Toolsille onnea ja suotuisia tuulia maailmanvalloitukseen!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
Interested? Contact us:

Lue lisää referenssejämme