Takaisin referensseihin

Kasvukiidossa oleva Woolman luottaa Skillwell-osaajiinsa

Referenssi
28/2/2019
Miika Leppänen

Shopify-verkkokauppojen asiantuntijalla, Woolmanilla, menee hyvin. Jyväskylän ja Tampereen toimistoilla henkilöstön määrä kasvaa vauhdilla ja uusia visioita syntyy jatkuvasti.

Omien konkareidensa lisäksi yritys luottaa myös eurooppalaiseen etätyövoimaan. Woolman on nimittäin hyödyntänyt Skillwellin kautta hankittuja puolalaisia koodareita nyt keväästä asti, eikä työn jäljessä ole ollut moitittavaa.

Integraatioita Vallilalle ja WRC:lle

Referenssitarinoidemme perusteella yritykset ovat olleet tyytyväisiä Skillwelliin. Mutta entäpä sitten itse osaajat? Kysytäänpä välillä heiltäkin.

Arek Poczobut on yksi puolalaisista ohjelmistokehittäjistä, jonka osaamista voi saada käyttöönsä Skillwellin kautta. Hän on Woolmanin ensimmäinen Skillwell-vahvistus, joka on työskennellyt Shopify-integraatioiden parissa Puolasta käsin jo maaliskuusta lähtien. Poczobut on kehittänyt integraatioita paitsi Woolmanin omiin tarpeisiin, myös muun muassa heidän asiakkailleen Vallilalle ja WRC:lle.

– Kevät meni niin nopeasti, etten edes huomannut ajan kulua. Tästä saa kiittää Woolmanin Miikaa, sillä kommunikointi on toiminut hyvin ja olen päässyt heti alusta alkaen syvälle projektiin, Poczobut kertoo.

Lisää apukäsiä käyttöön

Poczobutin mukaan suomalaisten kanssa työskentely on tuntunut melko samanlaiselta kuin puolalaisten. Käytössä ovat samat projektinhallinnan työkalut ja yhteydenpitokanavat kuin kotimaassakin.

Alkuun kokenut koodari joutui kuitenkin haasteen eteen, kun nenän eteen laitettiin entuudestaan tuntematon Shopify. Woolmanin integraatioarkkitehti Miika Leppäsen tuella toimintaympäristö kävi kuitenkin nopeasti tutuksi ja kehitystyö saatiin vauhdilla käyntiin.

– Kaikki on mennyt suunnitellusti. Jos on tullut ongelmia, niin ne on ratkottu heti ja on varmistettu, että toisessa päässä on ollut aina järkevää tekemistä, Leppänen sanoo.

Kun Poczobut oli ollut Woolmanin leivissä pari kuukautta, verkkokauppavelhot päättivät ottaa toisenkin Skillwell-vahvistuksen avukseen. Osaajien saamisen helppous viehättää, joten yhteistyötä jatketaan hymyssä suin.

Hanki sinäkin Skillwell-osaaja – vaikka jo tänään!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
Interested? Contact us:

Lue lisää referenssejämme