Takaisin referensseihin

Kasvojen kohotus vanhoille verkkosivuille

Referenssi
16/10/2019
Innovaatioseteli.info - verkkosivut kehitettiin Webflow-alustalle.

Innovaatioseteli.info on Growthsettersin ja julkisen tukirahoituksen asiantuntijayrityksen Grantsin ylläpitämä sivusto. Sivusto tarjoaa ajankohtaista tietoa ja kokemuksia Innovaatiosetelistä, joka on Business Finlandin myöntämä 5000€ suuruinen tukiseteli, jolla mikro tai pk-yritykset voivat ostaa asiantuntijapalveluita. 

Vanhat verkkosivut remonttiin

Vanhat sivut olivat aikansa eläneet. Sivut oli rakennettu alustalle, jolla sisällöntuottaminen oli hankalaa. Vanhojen sivujen uutiset tuli saada siististi esille, ja muutenkin ulkoasu kaipasi kasvojenkohotusta. Skillwellin UX Designer Joonas Nahkala tarttui haasteeseen, ja päivitti verkkosivut uuden Webflow-alustan avulla. Grants Oy:n toimitusjohtaja Aki Pohjola kertoo kehitysprojektin edenneen kivuttomasti ja aikataulussa. “Tärkeintä oli saada sivut paremman näköisiksi ja eläväisemmäksi kokonaisuudeksi.” Pohjola kertoo. Sivut kehitettiin responsiivisesti nopeat latausajat mielessä pitäen. Aiempaan nähden hakukonenäkyvyyttä parannettiin selkeällä sivurakenteella ja tarjoamalla hyödyllisiä hakutuloksia käyttäjille.

Suoraa yhteistyötä kehittäjän kanssa

“Projektin aikataulu oli mielestäni todella reipas.” Pohjola kertoo. Aloituspalaverin jälkeen sivu suunniteltiin ja kehitettiin kolmessa viikossa. “Mielestäni oli hyvä, että koko projektin ajan kommunikoimme suoraan kehittäjän, Joonas Nahkalan, kanssa, eikä turhia välikäsiä ollut. Hyvin onnistunut kommunikointi on oikeastaan kaikkien projektien onnistumisen kannalta ehdotonta.” Pohjola kertoo. Yksi webflow:n suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus muokata verkkosivua suoraan ilman hallintapaneelia, jolloin käytön oppiminen ja sisällöntuotanto on helppoa. “Skillwelliltä saimme napakan ja käytännönläheisen koulutuksen Webflow-alustan käytöstä, ja sen jälkeen olemme pystyneet päivittämään sivua itsenäisesti.” Pohjola kertaa. 

Uusi alusta on toiminut moitteetta

“Webflow on alustana ollut helppo käyttää - kätevää on että käyttäjän näkymästä saa karsittua itselleen ylimääräiset asiat pois jolloin käyttö on simppeliä.” Pohjola selittää. “Olen tykännyt siitä, ettei tähän ole tarvinnut mitään lisäosia asennella, vaan alustassa on kaikki valmiina. Tällöin kokonaisuus toimii saumattomammin yhteen esimerkiksi silloin kun tulee päivityksiä.” hän selittää. “Itse pidän myös siitä, että Webflow ei ole avoimen lähdekoodin alusta, joten se on tietoturvan kannalta parempi vaihtoehto. Kyllä Webflow on minusta alustana ollut erinomainen, ja jatkossa jos tulee tarve luoda uusia verkkosivuja tai päivittää vanhoja niin voisin hyvinkin kuvitella käyttäväni juuri tätä alustaa. Voin kyllä lämpimästi suositella sitä ja yhteistyötä Skillwellin kanssa moneen tapaukseen.” Pohjola päättää.

Uusitulla Innovaatioseteli.info - sivustolla pääset vierailemaan tästä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lue lisää referenssejämme