IT-konsultointi, pilvipalvelut ja oikeat tekijät – nämä kaikki saat meiltä.
Konsultointi- ja pilvipalvelut
Osaajapalvelu
Asiakkaitamme
Aplicom
Matkahuolto
SprintIT
Admicom
Prasos
Mainioco
Rumble Tools
Dendrite
Book Salon
Woolman
G Livelab

Palvelut yrityksille: konsultointi, pilvipalvelut ja IT-asiantuntijat

Tarvitsetko apua tietojärjestelmien kehittämisessä? Etsitkö IT-asiantuntijaa tai pitäisikö teknologiapuolen arkkitehtuuri saada kuntoon? Onko työn alla applikaatio tai integraatio, mutta resursseja tai osaamista ei juuri nyt ole talon sisällä?

Oli kyse millaisesta ICT-palvelusta tai kehitystyöstä tahansa, meiltä saat apua. Tarjoamme yrityksille kolmenlaisia palveluita IT-alaan liittyen: teknologiakonsultointia, pilvipalveluita sekä kovan luokan osaajia.

IT-konsultointi
IT-konsultointi
Määrittelemme parhaat teknologiaratkaisut juuri teille.
AWS- ja pilvipalvelut
AWS- ja pilvipalvelut
Tehostamme liiketoimintaasi järkevien teknologiaratkaisujen avulla.
Osaajapalvelu
Osaajapalvelu
Meidän kauttamme löydät IT-asiantuntijat eri tehtäviin.
Verkkosivujen toteutus
Verkkosivujen toteutus
Hanki meiltä näyttävät ja helposti ylläpidettävät verkkosivut.
Esiselvitys
Esiselvitys
Varmista, että modernin IT:n tarjoamat mahdollisuudet hyödynnetään yrityksessänne oikein.
Meillä on toimiva yhteistyö, joka tuottaa oikeaa tulosta.
Tapani Rinne
Mainio.co

Skillwell: ICT-palveluiden ja -osaamisen asiantuntija

Pieni yritys, isot muskelit – näin meitä on kuvailtu. Olemme ICT-palveluiden asiantuntijoita, ja meidän kauttamme myös löydät juuri ne oikeat osaajat IT-projekteihin. Meillä on yli 1 600 osaajan asiantuntijaverkosto, joten pystymme tarttumaan nopeasti ja rautaisella ammattitaidolla mitä erilaisimpiin teknologiahaasteisiin, joita yritykset arjessaan kohtaavat. Emoyhtiömme on Growthsetters Oy, joka tarjoaa IT-palveluja, kasvun johtamista sekä palvelumuotoilua.

Toimintamme perustuu pitkän linjan kokemukseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Meillä on vuosikymmenten ammattitaito apunamme, ja päivitämme osaamistamme tauotta. Siten pystymme takaamaan asiakkaillemme parhaat ratkaisut eri tilanteisiin.

Liiketoiminta kasvuun oikeiden ratkaisujen avulla

Meidän ydinjuttumme on IT-alan osaajapulan ratkaisu ja kumppaniemme liiketoiminnan kasvattaminen. Ensinnäkin yhdistämme nopeasti ja vaivattomasti ammattitaitoiset koodarit sekä heitä tarvitsevat yritykset. Se mahdollistaa toiminnan kasvun ilman rekryihin liittyviä pitkiä prosesseja ja kustannusriskejä.

Toisekseen autamme yrityksiä tehostamaan digitaalista toimintaansa ja siten kasvattamaan liiketoimintaansa. Löydämme asiakkaillemme heille parhaat teknologiaratkaisut sekä autamme niiden käyttöönotossa.

Yritys ja yhteystiedot

Lisätietoja antavat:

Sirkku Jauhiainen
Sirkku Jauhiainen
Head of Sales & Marketing
sirkku.jauhiainen@skillwell.fi+358 50 5710 439
Juha-Tapio Teno
Juha-Tapio Teno
Head of Cloud Services
juha-tapio.teno@skillwell.fi+358 40 777 8419

Olemme luotettava kumppani IT-alan töiden välityksessä

Skillwell on perustettu vuonna 2018, ja tällä hetkellä meillä on 6 hengen timanttinen tiimi Jyväskylän ja Helsingin toimistoissa. Perustajillamme on pitkä kokemus IT-alan töiden parissa, ja he ovat myös itse kärvistelleet osaajapulan keskellä – päteviä tekijöitä kun ei ole helppo löytää nopeasti ja vaivattomasti. Siitä palveluidea oikeastaan aikoinaan lähti liikkeelle.

IT-alan osaajat voivat rekisteröityä palveluumme, ja me välitämme heidät eri projekteihin. Panostamme jatkuvaan oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Yritykset tuntevatkin meidät luotettavana kumppanina, jonka kautta saa laadukasta ja ajassa mukana olevaa osaamista eri IT-projekteihin.

Yritystarinamme kertoo takemmin eri vaiheistamme sekä siitä, millaisia tulevaisuudensuunnitelmia meillä on.

Ota yhteyttä