Suunnittelemme ja toteutamme sovelluksia ja pilviympäristöjä AWS-palveluilla

Teemme ohjelmistokehitystä, applikaatioita, integraatioita ja kehitämme tietojärjestelmiä sekä suunnittelemme järjestelmien arkkitehtuureja. Toteutamme kaiken AWS:llä eli Amazon Web Services –pilvipalveluilla.

Me olemme saavuttaneet merkittävän AWS Advanced Consulting Partner -kumppanitason, joita on Suomessa vain harvoja. Rakennamme palvelut aina 100% pilveen käyttäen Serverless-ratkaisuja.

Ota yhteyttä
Asiakkaitamme

100 % pilvessä
olemme sertifioitu AWS-kumppani

Meillä on vankka kokemus pilvipalveluista ja olemme sertifioitu AWS-kumppani ja -konsultti. Toimitamme asiakkaillemme niin tarveanalyysin, kehitystyön, arkkitehtuurin kuin käyttäjätuen. Löydämme AWS-tarjonnasta sinulle parhaat teknologiaratkaisut ja autamme niiden käyttöönotossa.

Rakennamme pilveen ympäristöjä ja sovelluksia

Tarvitsetko apua tietojärjestelmien kehittämisessä tai pitäisikö teknologiapuolen arkkitehtuuri saada kuntoon? Onko työn alla applikaatio tai integraatio, mutta resursseja tai osaamista ei juuri nyt ole talon sisällä?

Ympäristöt

Fiksuja integraatioita
Yhdistämme palvelunne AWS-palveluilla
Sähköinen liiketoiminta ja palveluiden kehittäminen tarvitsevat eri järjestelmät yhdistävän digitaalisen integraatioalustan. Alusta rakentuu suunnitellusta järjestelmäarkkitehtuurista ja integraatioratkaisuista. AWS:llä rakennetut integraatiot yhdistävät tiedon järjestelmien ja eri organisaatioiden välillä.

Data
Datan hyödyntäminen ja vienti pilveen
Alusta hyödyntää tietomassoja ja big dataa, joiden pohjalta analytiikka rakentuu.Tiedon pilveen vieminen helpottaa ja nopeuttaa tiedon käyttämistä paikasta ja ajasta riippumatta. Kerätyn datan avulla kehitämme palvelua jatkuvasti, jolloin pilviympäristö vastaa liiketoiminnan tarpeita.
Edut haltuun
Palvelukehityksen vauhdittaminen
Pilvipalveluiden käyttö mahdollistaa joustavat palvelut ilman isoja investointeja omiin palvelimiin. Serverless -teknologia mahdollistaa  kustannustehokkuuden, skaalautuvuuden ja mutkattoman jatkokehitystyön. Lisäksi ylläpito ja päivitykset eivät vie aikaa, koska ne hoituvat näppärästi AWS:n kautta.

Sovellukset

Suunnittelu
Valjasta modernin IT:n hyödyt käyttöösi
Suunnittelumme lähtökohtana on modernin IT:n tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen yrityksessä käyttäen AWS-pilvipalveluita. Asiantuntijoiden käyttäminen säästää työaikaa ja hermoja, koska jokainen työ on erilainen eikä valmista sapluunaa ole tarjolla. Suunnittelun lähtökohtana on helppokäyttöisyys, ketterä toteutus ja testaaminen.

Toteutus
Jatkuvan toimituksen edut
Sovelluksen toteuttaminen tehdään sprinttimallilla. Hyödynnämme olemassa olevaa dataa ja rakennamme sovellukset osaksi yrityksen it-arkkitehtuuria. Toteutukset saadaan nopeasti markkinoille, ja asiakkaiden antaman palautteen myötä pystymme kehittämään sovellusta tarpeen mukaan. Ratkaisuiden pohjana toimivat modernit kehitysteknologiat.
Jatkuva palvelu
Palvelukehityksen vauhdittaminen
Tekemämme serverless-ratkaisuja pystytään kehittämään jatkuvasti eikä infrastruktuuri lopu kesken. Serverless-sovelluksien vahvuutena onkin mahdollisuus tehdä A/B-testausta eri kehitysversioilla. Kehitysympäristöjen jatkuva ja monipuolinen hyödyntäminen tuotekehityksessä näkyy asiakkaamme liiketoimintaa tukevina toteutuksina.
Skillwell on toiminut proaktiivisesti, joustavasti, luotettavasti ja erittäin hyvällä asiantuntijuudella. He ovat tehneet, mitä on sovittu, luvattu ja enemmänkin.
Mika Rajanen, CIO/CDO
Matkahuolto

AWS-palvelumme

Konsultointi ja esiselvitys pilven tarjoamista mahdollisuuksista.
Valittujen palveluiden siirtäminen pilveen.
Lisäkäsiä tekeillä oleviin pilvitoteutuksiin.
Täysin uusien digitaalisten palveluiden rakentaminen.

Kehittäjien ei tarvitse huolehtia infrastruktuurin riittävyydestä. Ylläpitoon käytettävä aika on minimoitu.

Skillwellillä on oma Serverless Stack, jonka avulla pystymme käynnistämään tuotekehityksen nopeasti. Voimme tuottaa monta kopiota samasta kehitysympäristöstä ja hyödyntää jatkuvaa julkaisua tuotekehityksessä.

Hyödynnämme AWS Lambda -palvelua rakentaessamme moderneita digitaalisia palveluita asiakkaillemme.

Tuotteella nopea go-to-market ja mahdollisuus A/B-testaukseen eri kehitysversioilla.

Ota yhteyttä

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä pian!
Tarkista pakolliset kentät (*) ja onko sähköposti kirjoitettu oikein.