Kasvata verkkomyyntiä Live Shopping -tapahtumalla!
Edistä myyntiä, markkinointia sekä asiakaskokemusta ja tuo elämää ja vuorovaikutusta verkkokauppaasi
Tilaa demo

Toimialariippumaton
Yrityksille, jotka haluavat kehittää myyntiään verkossa

Skillwellin kehittämä live shopping -tapahtuma on ominaisuus, joka liitetään osaksi verkkokauppaa. Sen avulla tuot kivijalkamyymälöissä pidettävät tapahtumat kuten kampanjat, alennusmyynnit tai tuote-esittelyt osaksi verkko-ostoksien tekoa.

Live-tapahtuman ohessa ovat kaikki verkkokaupan ominaisuudet. Näin asiakas voi suoraan esittelyn tai kampanjan aikana valita ostoskoriinsa haluamansa tuotteet sekä kysyä tarkentavia kysymyksiä chatin kautta ja esittelijä vastaa kysymyksiin esityksen aikana.

Tee vaikutus

Tarjoa asiakkaille aktiviteettejä, erikoistarjouksia, kilpailuja, tai vaikka julkkiksia - hurmaa kävijät live-esityksellä, jonka sisällön päätät sinä!

Hyödynnä kontaktit

Saat tiedon tapahtumaan osallistuneista. Tarjoa heille etuja tai kutsu heidät myös tuleviin tapahtumiin. Kohdenna markkinointia tapahtuman osallistujille!

Kehity entistä paremmaksi

Kysy ja kerää asiakaspalautetta tapahtumista saamiesi yhteystietojen kautta ja kehitä verkkotapahtumistasi entistä parempia.

Skillwell -avainhenkilöt

Harri Ilvonen
CEO
+358 400 830 660
harri.ilvonen@skillwell.fi
Jari Ikävalko
Cloud Architect
+358 50 386 5590
jari.ikavalko@skillwell.fi

Avainhenkilöillä on pitkä kokemus palveluista ja projekteista sekä kansainvälisten että Suomen suurimpien kaupan alan ja teollisuuden yritysten kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tietojen lähetyksessä tapahtui virhe. Tarkista, että sähköposti on kirjoitettu oikein.