make it happen -seminaari
Skillwell ja Amazon AWS Nordics esittää

Make IT happen

Pilvipalveluilla bisnes paremmaksi ja data oikeasti hyötykäyttöön

14.2.
Klo 8.30-11.00
Epicenter
Mikonkatu 9, 001000 Helsinki
Ilmoittaudu

Ystävysty pilvipalveluiden kanssa ilmaisessa seminaarissa

”Tuotekehitystä olisi hyvä nopeuttaa. Vanhat digitaaliset ratkaisut pitäisi pian uusia – ja samalla hoitaa skaalautuminen kuntoon. Juuh, näihin pitäisi tosiaan keskittyä ihan uudella tavalla. Ja data, sitähän kertyy, nyt vain pitäisi saada siitä kaikki hyöty irti...”

Tuttuja pohdintoja? Ja suurimpana kysymyksenä ehkäpä se, miten omilla IT-resursseilla tämän kaiken saisi onnistumaan? Tervetuloa Skillwellin ystävänpäivän-seminaariin kuulemaan, miten Matkahuolto ja Stockmann ovat ratkaisseet asian!

Avainasemassa on ollut pilveen siirtyminen. Tavoitteena on ollut asiakkaiden palveleminen paremmin, oman liiketoiminnan ja datankäytön tehostaminen, bisneksen skaalaaminen sekä nopeampi kehitys. AWS-pilvipalvelu on auttanut kaikissa näissä. Yritysjohtajat ja asiantuntijat kertovat seminaarissamme, miten he ovat hyödyntäneet AWS:ää ja millaisia tuloksia sen avulla on saatu.

Stockmannin Antti Tanaka esittelee, miten dataa hyödynnetään fiksusti – niin omaa kuin kolmannen osapuolen. Hän avaa, miten kerätään oikeanlaista dataa ja miten se saadaan hyötykäyttöön.

Matkahuollon Mika Rajanen kertoo, miten AWS-pilvipalvelulla saatiin tuotekehitys ennennäkemättömään vauhtiin ja miten digitaaliset ratkaisut uusittiin fiksusti – unohtamatta skaalautuvuutta ja korkeaa käytettävyyttä.

AWS Nordicsin Marcel van der Vliet valottaa AWS:n eri puolia ja mahdollisuuksia. Miten Data -ratkaisuja rakennetaan AWS:n ja millaisia teknisiä ratkaisuja sen käyttöönotto vaatii?

Seminaarin järjestelyistä vastaa Skillwell. Me olemme rautainen teknologia- ja AWS-osaaja, joka on auttanut lukuisia yrityksiä kohti parempaa digitaalista tulevaisuutta. Etsimme aina asiakkaan kannalta parhaat vaihtoehdot – työmme tavoitteena on asiakkaan bisneksen parantaminen.

Puhujat

Mika Rajanen

Mika Rajanen

Matkahuolto
CIO & CDO

Mika on liiketoiminnan kehittämisen ja digitalisaation asiantuntija. Hänellä on kokemusta mm. IT-sektorilta, vähittäiskaupasta ja julkishallinnosta sekä terveydenhuollosta ja energia-alalta. Hän on ollut johtamassa liiketoiminnan transformaatioita ja IT:n kehittämistä innovaatioista tuotantovaiheeseen asti. Mika tuntee paitsi pilvipalvelut, myös yritysarkkitehtuurin, kyberturvallisuuden alueen sekä digitalisaatiostrategiat. Matkahuollolla hän vastaa ICT:stä, digitalisaation kehittämisestä sekä yritystason projektiportfoliosta. Mikalla on kehittämis- ja johtotehtävistä yli 20 vuoden kokemus ja hän on koulutukseltaan tietotekniikan diplomi-insinööri.

Mika Rajanen LinkedIn
Antti Tanaka

Antti Tanaka

Stockmann
Head of Omnicommerce Development

Antti vastaa Stockmannilla 3rd party datan hyödyntämisestä, maksutavoista ja on monikanavaisuuden suunnannäyttäjä. Laajan kokemuksensa myötä hänen vastuullaan on niin osto, myynti, logistiikka kuin myymäläkonseptoinnin johtaminen sekä Stockmannin omnicommerce-kehitys. Antti on ehtinyt toimia myös mm. omnichannel-konsulttina ja verkkokaupan suomalaisen pioneerin, Verkkokauppa.comin, varatoimitusjohtajana. Siellä hän vastasi verkkokaupan ja fyysisen kaupan monikanavakonseptin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Antti Tanaka LinkedIn
Marcel van der Vliet

Marcel van der Vliet

AWS Nordics
Senior Partner Solution Architect

Marcel is an IT professional with 20+ years of experience from telecom, Datacom, systems integrations, management systems and media solutions. In his role as generalist solution architect at AWS, Marcel enables and develops the AWS Partner Community in the Nordics region.

Marcel van der Vliet LinkedIn
Juha-Tapio Teno

Juha-Tapio Teno

Skillwell
Head of AWS Cloud Services

Toimii seminaarin juontajana. Juha-Tapio on pilvipalveluihin ja muihin tulevaisuuden teknologioihin paneutunut moniosaaja, joka ymmärtää digitaalisten järjestelmien liiketoimintavaatimukset sekä teknologiset rajoitteet ja mahdollisuudet. Hänen intohimonaan on yritysten toiminnan kehittäminen AWS-palveluiden avulla.

Juha-Tapio Teno LinkedIn

Ohjelma

klo
8.30

Aamiainen ja verkostoitumista

klo
9.00

Tervetulosanat, Juha-Tapio Teno Skillwell

klo
9.10

Matkahuolto, Mika Rajanen: Miten AWS mahdollistaa Matkahuollon liiketoiminnan kehittämisen ja skaalauksen?

klo
9.40

Kahvitauko ja verkostoitumista

klo
9.50

Amazon AWS Nordics, Marcel van der Vliet: Building Data Solutions on AWS – The Power To Drive Business Value Through Innovation

klo
10.20

Stockmann, Antti Tanaka, Head of Omnicommerce Development: Datan taikaa – bisneksen kehittäminen oman ja kolmannen osapuolen datan avulla

klo
10.50

Yhteenveto, Juha-Tapio Teno, Skillwell

Tiivis 2 tunnin seminaari on maksuton. Seminaarin aikana on mahdollisuus verkostoitua ja esittää kysymyksiä asiantuntijoille.

Mitä opit seminaarista

Seminaarin jälkeen tiedät, kuinka nopeutat tuotekehitystä ja miten rakennat uuden sukupolven digitaalisia ratkaisuja. Osaat samalla ottaa huomioon skaalautuvuuden sekä hyödyntää pilven tarjoaman kapasiteetin. Lisäksi ymmärrät datan hyödyntämisen eri puolet bisneksessä. Saat tietää, miten oman ja ulkopuolisen datan avulla autetaan asiakasta.

Kenelle se on tarkoitettu?

Seminaari on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnan kehittämisestä ja haluavat viedä digitaaliset ratkaisut seuraavalle tasolle.

Seminaarin järjestävät Skillwell ja Amazon AWS Nordics. Mukana vierailemassa ovat Matkahuolto ja Stockmann. Vierailevia yrityksiä yhdistää yksi iso tekijä: niissä halutaan kehittää liiketoimintaa eteenpäin ja vastata paremmin asiakkaan tarpeisiin.

Tervetuloa seminaariin!

Toimi nopeasti, paikkoja rajoitetusti.

Tietojen lähetyksessä tapahtui virhe. Tarkista, että sähköposti on kirjoitettu oikein.
Tervetuloa seminaariin!