Lisää kassavirtaa ohjelmistoyritykselle –
tavoita avullamme uusia asiakkaita.
Rekisteröidy
Asiakkaitamme
Prasos
Mainioco
Rumble Tools
Dendrite
Book Salon
Woolman
G Livelab

Ohjelmistotalolle lisätuloja – löydä IT-toimeksianto

Välitämme erilaisia IT-alan töitä eri toimijoille: sekä yksittäiset freelancerit että ohjelmistotalot voivat saada kauttamme projekteja.

Palvelumme avulla uusien toimeksiantojen löytäminen onnistuu helposti ja kätevästi: Ohjelmistotalon edustaja rekisteröityy palveluumme yrityksenä, jonka jälkeen hän pääsee listaamaan omat tekijänsä järjestelmään. Sitten hän voi selata toimeksiantoja ja valita niistä tiimiläisilleen sopivan tai odottaa, että löydämme hyvän matchin.

Ohjelmistotalo tekee sopimuksen meidän kanssamme, ja me hoidamme kaiken toimeksiantoon liittyvän paperityön. Niin ohjelmointitiimi voi keskittyä olennaiseen: tuloa tuovaan asiakastyöhön.

Lisää yrityksesi palveluun

Ohjelmistotalo, toimi näin

1

Rekisteröidy palveluumme ja jätä tietosi.

2

Käymme hakemuksesi läpi ja kun se on hyväksytty, se lisätään palveluumme.

3

Valitse toimeksianto tai odota, että löydämme sinulle sopivan.

4

Käy online-haastattelu toimeksiantajan kanssa.

5

Tee Skillwell-sopimus: me hoidamme palkan ja paperityöt.

Rekisteröidy nyt

3 syytä liittyä palveluun

1
Emme ole kilpailijasi: autamme sinua saamaan lisää toimeksiantoja.

Tarjoamme yrityksille myös oman talomme IT-osaamista, mutta se on laajempaa IT-konsultaatiota sekä AWS-pilvipalveluosaamista.

2
Varmistat jatkuvuuden: saat lisätuloja tasapainottamaan kassavirtaa.

Kasvavan yrityksen kassavirta on monesti epätasainen. Lisätoimeksiannoilla vakautat taloustilannetta ja varmistat siten toiminnan jatkuvuutta.

3
Tasaat työkuormaa: voit tarjota tai hankkia osaamista kauttamme.

Kun hiljainen kausi iskee, voit tarjota palvelussamme osaamistanne ja saada lisätöitä. Töiden ruuhkautuessa voit taas hankkia meidän kauttamme freelancereita helpottamaan työtaakkaa.

Miksi ohjelmistotalon kannattaa hankkia IT-toimeksiantoja Skillwellin kautta?

Voit unohtaa tarjouskilpailut, liidien lämmittelyt sekä laskutustyöt. Päätät itse, miten paljon teette toimeksiantotöitä ja montako projektia otatte vastaan. Ohjelmistototalonne voi tehdä Skillwellin kautta vaikkapa 10 tuntia viikossa, täyden työviikon tai pitempiaikaisen toimeksiannon.

Sopimus tehdään aina Skillwellin kanssa, joten erillisiä asiakasneuvotteluja ei tarvita. Me hoidamme laskutuksen sekä kaikki paperityöt.

Liity palveluun

Olemme luotettava kumppani IT-toimeksiantojen välityksessä

Skillwell on perustettu vuonna 2018, ja tällä hetkellä meillä on 6 hengen timanttinen tiimi Jyväskylän ja Helsingin toimistoissa. Perustajillamme on pitkä kokemus IT-alan töiden parissa, ja he ovat myös itse kärvistelleet osaajapulan keskellä – päteviä tekijöitä kun ei ole helppo löytää nopeasti ja vaivattomasti. Siitä palveluidea oikeastaan aikoinaan lähti liikkeelle.

Yhteistyöyritykset tuntevat meidät luotettavana kumppanina, jonka kautta saa laadukasta ja ajassa mukana olevaa osaamista eri IT-projekteihin.

Kysyttävää? Usein kysytyistä kysymyksistä löytyy vastaus moneen kohtaan. Voit myös olla yhteydessä meihin.