Lisää kassavirtaa ohjelmistoyritykselle – tavoita avullamme uusia asiakkaita.

Jätä sähköpostiosoitteesi niin saat lisätietoja siitä, miten pääset liittymään verkostoomme ja tavoittamaan uusia asiakkaita.

Asiakkaitamme
Aplicom
Matkahuolto
SprintIT
Admicom
Prasos
Mainioco
Rumble Tools
Dendrite
Book Salon
Woolman
G Livelab

Ohjelmistotalolle lisätuloja – löydä IT-toimeksianto

Välitämme erilaisia IT-alan töitä eri toimijoille: sekä yksittäiset freelancerit että ohjelmistotalot voivat saada kauttamme projekteja.

Palvelumme avulla uusien toimeksiantojen löytäminen onnistuu helposti ja kätevästi: Ohjelmistotalon edustaja rekisteröityy palveluumme yrityksenä, jonka jälkeen hän pääsee listaamaan omat tekijänsä järjestelmään. Sitten hän voi selata toimeksiantoja ja valita niistä tiimiläisilleen sopivan tai odottaa, että löydämme hyvän matchin.

Ohjelmistotalo tekee sopimuksen meidän kanssamme, ja me hoidamme kaiken toimeksiantoon liittyvän paperityön. Niin ohjelmointitiimi voi keskittyä olennaiseen: tuloa tuovaan asiakastyöhön.

Ohjelmistotalo, toimi näin

1

Jätä sähköpostiosoitteesi

2

Otamme yhteyttä ja saat lisätietoja

3

Etsimme sinulle sopivan toimeksiannon

4

Käy online-haastattelu toimeksiantajan kanssa.

5

Tee Skillwell-sopimus: me hoidamme palkan ja paperityöt.

3 syytä liittyä palveluun

1
Emme ole kilpailijasi: autamme sinua saamaan lisää toimeksiantoja.

Tarjoamme yrityksille myös oman talomme IT-osaamista, mutta se on laajempaa IT-konsultaatiota sekä AWS-pilvipalveluosaamista.

2
Varmistat jatkuvuuden: saat lisätuloja tasapainottamaan kassavirtaa.

Kasvavan yrityksen kassavirta on monesti epätasainen. Lisätoimeksiannoilla vakautat taloustilannetta ja varmistat siten toiminnan jatkuvuutta.

3
Tasaat työkuormaa: voit tarjota tai hankkia osaamista kauttamme.

Kun hiljainen kausi iskee, voit tarjota palvelussamme osaamistanne ja saada lisätöitä. Töiden ruuhkautuessa voit taas hankkia meidän kauttamme freelancereita helpottamaan työtaakkaa.

Miksi ohjelmistotalon kannattaa hankkia IT-toimeksiantoja Skillwellin kautta?

Voit unohtaa tarjouskilpailut, liidien lämmittelyt sekä laskutustyöt. Päätät itse, miten paljon teette toimeksiantotöitä ja montako projektia otatte vastaan. Ohjelmistototalonne voi tehdä Skillwellin kautta vaikkapa 10 tuntia viikossa, täyden työviikon tai pitempiaikaisen toimeksiannon.

Sopimus tehdään aina Skillwellin kanssa, joten erillisiä asiakasneuvotteluja ei tarvita. Me hoidamme laskutuksen sekä kaikki paperityöt.