Koodari, keskity tekemiseen.
Me etsimme sinulle töitä.

Jätä sähköpostiosoitteesi niin saat lisätietoja miten pääset liittymään verkostoomme ja miten hankimme sinulle toimeksiantoja.

Mistä on kyse?
Löydät helposti uusia projekteja
Selaa kätevästi avoinna olevia toimeksiantoja.
Joustavat työmäärät
Sinä itse päätät, miten paljon ja millaisia IT-projekteja otat.
Vältät turhan paperityön
Me hoidamme sopimukset ja laskutuksen puolestasi.
Asiakkaitamme
Aplicom
Matkahuolto
SprintIT
Admicom
Prasos
Mainioco
Rumble Tools
Dendrite
Book Salon
Woolman
G Livelab

Freelancer, löydä töitä helposti

Osaamisesi ydin voi olla mitä tahansa IT-alaan liittyvää. Sillä ei ole merkitystä, oletko freelancer-ohjelmoija, -kehittäjä vai -pilviarkkitehti – kaikki alan ammattilaiset voivat rekisteröityä palveluumme. Sen avulla löydät helposti eri töitä ja projekteja.

Meille on ok, jos sinulla on jo työpaikka softatalossa ja haluat sen oheen uusia projekteja. Oman työnantajan kanssa kannattaa kuitenkin jutella ennen freelancer-toimeksiannon aloittamista, ja me myös mielellämme vastaamme esiin nouseviin kysymyksiin.

Poimi alustaltamme sinulle parhaat projektit

Freelancer-alustamme on sekä IT-osaajien että osaajia hakevien käytössä, ja välitämme eri yritysten toimeksiantoja kansainvälisesti. Poimi sieltä itsellesi parhaat projektit ja anna meidän hoitaa paperityöt.

Näin se toimii

1

Jätä sähköpostiosoitteesi

2

Otamme yhteyttä ja saat lisätietoja

3

Etsimme sinulle sopivan toimeksiannon

4

Käy online-haastattelu toimeksiantajan kanssa.

5

Tee Skillwell-sopimus: me hoidamme palkan ja paperityöt

Vähemmän paperitöitä, enemmän oikeita töitä

Freelancereille on töitä IT-alalla, mutta aina ei ole helppoa löytää itselleen sopivaa projektia – saati hallita kaikkia käynnissä olevia toimeksiantoja. Sopimustekniset asiat, laskutus, epäselvät toimeksiannot... Freelancer-devaajan työt tuplaantuvat näiden kanssa sumpliessa kuin huomaamatta.

Palvelumme avulla voit vähentää ylimääräisen työn määrää sekä valita joustavasti, miten paljon työskentelet milloinkin. Pääset myös määrittelemään oman työsi hinnan itse. Me hoidamme kaikki sopimus- ja laskutusasiat asiakkaan kanssa sekä hoidamme palkanmaksun.