Koodari, keskity tekemiseen.
Me etsimme sinulle töitä.
Liity mukaan
Mistä on kyse?
Löydät helposti uusia projekteja
Selaa kätevästi avoinna olevia toimeksiantoja.
Joustavat työmäärät
Sinä itse päätät, miten paljon ja millaisia IT-projekteja otat.
Vältät turhan paperityön
Me hoidamme sopimukset ja laskutuksen puolestasi.
Asiakkaitamme
Prasos
Mainioco
Rumble Tools
Dendrite
Book Salon
Woolman
G Livelab

Freelancer, löydä töitä helposti

Osaamisesi ydin voi olla mitä tahansa IT-alaan liittyvää. Sillä ei ole merkitystä, oletko freelancer-ohjelmoija, -kehittäjä vai -pilviarkkitehti – kaikki alan ammattilaiset voivat rekisteröityä palveluumme. Sen avulla löydät helposti eri töitä ja projekteja.

Meille on ok, jos sinulla on jo työpaikka softatalossa ja haluat sen oheen uusia projekteja. Oman työnantajan kanssa kannattaa kuitenkin jutella ennen freelancer-toimeksiannon aloittamista, ja me myös mielellämme vastaamme esiin nouseviin kysymyksiin.

Rekisteröidy nyt

Poimi alustaltamme sinulle parhaat projektit

Freelancer-alustamme on sekä IT-osaajien että osaajia hakevien käytössä, ja välitämme eri yritysten toimeksiantoja kansainvälisesti. Poimi sieltä itsellesi parhaat projektit ja anna meidän hoitaa paperityöt.

Näin se toimii

Freelancer-alustamme on sekä IT-osaajien että osaajia hakevien käytössä, ja välitämme eri yritysten toimeksiantoja kansainvälisesti. Poimi sieltä itsellesi parhaat projektit ja anna meidän hoitaa paperityöt.

1

Rekisteröidy palveluumme ja jätä tietosi.

2

Käymme hakemuksesi läpi ja lisäämme sen palveluun.

3

Valitse toimeksianto tai odota, että löydämme sinulle sopivan.

4

Käy online-haastattelu toimeksiantajan kanssa.

5

Tee Skillwell-sopimus: me hoidamme palkan ja paperityöt

Vähemmän paperitöitä, enemmän oikeita töitä

Freelancereille on töitä IT-alalla, mutta aina ei ole helppoa löytää itselleen sopivaa projektia – saati hallita kaikkia käynnissä olevia toimeksiantoja. Sopimustekniset asiat, laskutus, epäselvät toimeksiannot... Freelancer-devaajan työt tuplaantuvat näiden kanssa sumpliessa kuin huomaamatta.

Palvelumme avulla voit vähentää ylimääräisen työn määrää sekä valita joustavasti, miten paljon työskentelet milloinkin. Pääset myös määrittelemään oman työsi hinnan itse. Me hoidamme kaikki sopimus- ja laskutusasiat asiakkaan kanssa sekä hoidamme palkanmaksun.

Aina ilmaista. Aina vapaus valita.

Rekisteröidy nyt
Asian ydin:

Meiltä löytyy avoimia työpaikkoja ohjelmoijille ja IT-asiantuntijoille

Liity palveluun
Aina ilmaista. Aina vapaus valita.

Löydät palvelustamme ohjelmoijille ja muille IT-asiantuntijoille avoimia freelancer-töitä ja -projekteja kätevästi.

Sinä päätät, miten paljon teet töitä ja montako projektia otat vastaan. Voit tehdä vaikkapa 10 tuntia viikossa, täyden työviikon tai pitempiaikaisen toimeksiannon.

Rekisteröityminen on aina ilmaista eikä velvoita ottamaan vastaan toimeksiantoja.

Sovimme yhdessä veloituksista, ja hoidamme puolestasi laskutuksen sekä kaikki paperityöt.

Määrität itse oman hintatasosi.

Sopivan toimeksiannon löytyessä teet sopimuksen Skillwellin kanssa.

Aina ilmaista. Aina vapaus valita.
Liity palveluun

Onko meillä tarjolla vakituisia IT-alan työpaikkoja?

Ei tällä hetkellä. Freelancer-alustamme tarkoituksena on yhdistää tekijät ja tarvitsijat mahdollisimman vaivattomasti sekä vähentää pitkiä ja puuduttavia rekryprosesseja. Siksi meillä ei ole esillä ilmoituksia vakituisista työpaikoista. Palvelussamme on kuitenkin kattavasti erilaisia IT-töitä erityyppisille osaajille, ja toimeksiannot saattavat olla hyvinkin laajoja ja pitkiä. Freelancerien lisäksi välitämme palvelun kautta toimeksiantoja myös ohjelmistotaloille.

Olemme luotettava kumppani IT-alan töiden välityksessä

Skillwell on perustettu vuonna 2018, ja tällä hetkellä meillä on 6 hengen timanttinen tiimi Jyväskylän ja Helsingin toimistoissa. Perustajillamme on pitkä kokemus IT-alan töiden parissa, ja he ovat myös itse kärvistelleet osaajapulan keskellä – päteviä tekijöitä kun ei ole helppo löytää nopeasti ja vaivattomasti. Siitä palveluidea oikeastaan aikoinaan lähti liikkeelle.

Yhteistyöyritykset tuntevat meidät luotettavana kumppanina, jonka kautta saa laadukasta ja ajassa mukana olevaa osaamista eri IT-projekteihin.

Kysyttävää? Usein kysytyistä kysymyksistä löytyy vastaus moneen kohtaan. Voit myös olla yhteydessä meihin.