Skillwell on nyt myös AWS - Public Sector Partner

16/12/2019

Juha-Tapio Teno

Olemme kuluvan vuoden aikana määrätietoisesti kehittäneet ja kasvattaneet AWS-liiketoimintaamme. Olemme nyt myös Amazon Web Services - Public Sector Partner. Tarjoamme siis tästä lähtien AWS-palveluitamme myös julkiselle sektorille.

Palvelumme sopivat loistavasti julkisen sektorin toimijoille

Loistavia uutisia! Olemme kuluvan vuoden aikana määrätietoisesti kehittäneet ja kasvattaneet AWS-liiketoimintaamme. Olemme nyt myös Amazon Web Services - Public Sector Partner. Tarjoamme siis tästä lähtien AWS-palveluitamme myös julkiselle sektorille.

Bisnesmaailman osaaminen antaa meille valmiudet nopeasti saada kokonaiskuva isonkin organisaation toiminnasta, ja ehdottaa fiksuja toteutuksia. Olemme luotettu ja kokonaisvaltainen IT-kumppani, kaikki toteutuksemme rakentuvat modernin ja helposti skaalautuvan Amazon Web Services -arkkitehtuurin päälle.

Jatkamme Amazon Web Services -palveluidemme kehittämistä ja kerromme uusista suuntauksistamme AWS:n -palveluihin liittyen tammikuussa 2020!

Lue myös nämä:

AWS
Datan hyödyntäminen teollisuuden AWS-ratkaisuissa

Teollisuudessa kertyvän datan analysointi ja hyödyntäminen perinteisin menetelmin on hankalaa tai jopa mahdotonta, sillä datamäärät ovat erittäin suuria....

Asiantuntija
Tiimi
Mikä on headless CMS, ja miten se parantaa verkkopalvelujemme toteutusta?

Otimme Skillwellillä käyttöön Contentful headless CMS sisällönhallintajärjestelmän. Asiantuntijamme kertovat miksi valitsimme järjestelmän, ja mitä hyötyä headless CMS:stä on.

AWS
Järkeistä teollisuusympäristön datan kerääminen AWS-ratkaisulla

Teollisuudessa erilaista dataa on runsaasti. Datan puutteen sijaan ongelmana onkin usein se, miten kaikki eri lähteistä saatu data...

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2022