#Skillcast: osa 1 – Suurimmat rekrytoinnin ja ulkoistamisen haasteet

3/6/2019

Outi Kaakkuri

Skillwellin uusi podcast-sarja startupeille ja kasvuvaiheessa oleville yrityksille alkaa! Neliosaisessa sarjassa pureudutaan kasvuyritysten haasteisiin ja niiden ratkaisuihin.

Skillwellin uusi podcast-sarja startupeille ja kasvuvaiheessa oleville yrityksille alkaa! Neliosaisessa sarjassa pureudutaan kasvuyritysten haasteisiin ja niiden ratkaisuihin.

Uunituore #Skillcast on Skillwellin podcast-sarja, jonka jokaisessa osassa vierailee it-alan asiantuntijoita ja vaikuttajia. Vieraan kanssa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja haasteista, joita yritykset arjessaan kohtaavat.

Sarjan ensimmäinen osa on nyt kuunneltavissa. Avausjaksossa vieraana on terveysalan startupien järjestö Upgradedin toiminnanjohtaja Sara Härmälä, jonka kanssa keskustellaan rekrytoinnin ja ulkoistamisen suurimmista haasteista.

Kuuntele ensimmäinen osa:

https://soundcloud.com/skillwell/skillcast-osa-1-suurimmat-rekrytoinnin-ja-ulkoistamisen-haasteet

"Jos ajattelee startupin perustajatiimiä, niin ideaalitilanne olisi se, että sieltä löytyisi edes yksi tekninen nero. Mutta näin ei läheskään aina ole", Sara Härmälä toteaa podcastissa.

Startup-yrittäjillä esiintyy myös pelkoja ohjelmistokehityksen ulkoistamiseen ja kansainvälisen tiimin hyödyntämiseen.

"On tärkeää, että yrittäjä miettii mahdolliset riskit. Missä serverit sijaitsevat? Voidaanko tietoja siirtää tech-tiimille joka on toisessa maassa? Syntyykö kielimuuri, jos ei luota omaan kielitaitoon? Pystyykö ohjeistamaan tiimiä riittävän selvästi?" Härmälä pohtii.

Sarja jatkuu kevään edetessä

Sarjan edetessä #Skillcastin jaksoissa käsitellään startup-yritysten rahoitusta sekä ruoditaan isoimpia virheitä, joita kasvuvaiheen yritys voi bisneksen skaalaamisessa tehdä. Lisäksi vertaillaan startupien yleisiä haasteita isojen yritysten kohtaamiin bisnestä vaikeuttaviin tekijöihin.

Mukana keskustelemassa tulevissa jaksoissa ovat Jussi Muurikainen KleverAppilta, Lennu Keinänen Flashnodelta sekä Juha Harju Woolmanilta.

Lue myös nämä:

AWS
Datan hyödyntäminen teollisuuden AWS-ratkaisuissa

Teollisuudessa kertyvän datan analysointi ja hyödyntäminen perinteisin menetelmin on hankalaa tai jopa mahdotonta, sillä datamäärät ovat erittäin suuria....

Asiantuntija
Tiimi
Mikä on headless CMS, ja miten se parantaa verkkopalvelujemme toteutusta?

Otimme Skillwellillä käyttöön Contentful headless CMS sisällönhallintajärjestelmän. Asiantuntijamme kertovat miksi valitsimme järjestelmän, ja mitä hyötyä headless CMS:stä on.

AWS
Järkeistä teollisuusympäristön datan kerääminen AWS-ratkaisulla

Teollisuudessa erilaista dataa on runsaasti. Datan puutteen sijaan ongelmana onkin usein se, miten kaikki eri lähteistä saatu data...

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2022