Haastattelu - kansainvälisen tech-tiimin käyttö Onnibus.com:illa.

14/1/2020

Vilma Autio

Skillwell haastattelu - kansainvälisen tech-tiimin käyttö. Miten yhteistyö voi sujua, kun kumppaniksi valikoituu ulkomaalainen yritys? Onnibus.com tekee yhteistyötä meille tutun yrityksen Unity Groupin kanssa. Kysyimme miten yhteistyö sujuu!

Skillwellin arjessa törmäämme yhä ennakkoluuloihin ulkomaalaisen tech-tiimin käytöstä. Miten yhteistyö voi sujua, kun kumppaniksi valikoituu ulkomaalainen yritys? Huomasimme, että digitalisaatiota liiketoiminnassaan valtavasti hyödyntävä Onnibus.com on päätynyt tekemään yhteistyötä meille hyvin tutun yrityksen, yhteistyökumppanimme Unity Groupin kanssa. Päätimmekin kysyä Onnibus.com:in toimitusjohtajalta Lauri Helkeltä miten he ovat yhteistyön kokeneet!

Onnibus.com toi tullessaan uudenlaisen liiketoimintamallin linja-auto-alalle. 

“Aikaisemmin joukkoliikenne ei ollut vaihtoehto yksityisautoilulle. Bussit olivat hitaita, eivätkä käytännössä olleet vaihtoehto kaupunkien väliseen liikkumiseen. OnniBus toi markkinoille konseptin, jossa bussilla ajetaan kuin junalla - paikasta A paikkaan B mahdollisimman nopeasti ilman turhia kiertelyjä”, Onnibus.com:in toimitusjohtaja Lauri Helke aloittaa. 

https://www.youtube.com/watch?v=1jEf3UMH0GU 

"Kaikkiin IT-projekteihin ja toimittajasuhteisiin liittyy riskejä. Kun valitsimme toimittajaa, arvioimme että Unity Groupin kanssa ne eivät ole yhtään sen suurempia kuin esimerkiksi suomalaisen toimittajan kanssa", Helke selittää.

Me Skillwellillä ollaan pitkään tehty yhteistyötä Unity Groupin kanssa. Heidän osaajansa ovat saatavilla helposti ja turvallisesti meidän kauttamme!

Lue myös nämä:

AWS
Datan hyödyntäminen teollisuuden AWS-ratkaisuissa

Teollisuudessa kertyvän datan analysointi ja hyödyntäminen perinteisin menetelmin on hankalaa tai jopa mahdotonta, sillä datamäärät ovat erittäin suuria....

Asiantuntija
Tiimi
Mikä on headless CMS, ja miten se parantaa verkkopalvelujemme toteutusta?

Otimme Skillwellillä käyttöön Contentful headless CMS sisällönhallintajärjestelmän. Asiantuntijamme kertovat miksi valitsimme järjestelmän, ja mitä hyötyä headless CMS:stä on.

AWS
Järkeistä teollisuusympäristön datan kerääminen AWS-ratkaisulla

Teollisuudessa erilaista dataa on runsaasti. Datan puutteen sijaan ongelmana onkin usein se, miten kaikki eri lähteistä saatu data...

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2022