APNproud - Loistavaa työtä!

31/3/2020

Juha-Tapio Teno

Olemme saaneet Amazon Web Services:ltä tunnustuksen hyvästä työstämme. Kiitokset siitä kuuluu tietysti koko tiimille.

Näinä vaikeina aikoina on silti syytä pitää mieli kirkkaana, ajatella menneitä ja myös tulevaisuutta! 

Olemme työskennelleet määrätietoisesti ja tekemisen palolla AWS:n palveluiden kanssa jo pidemmän aikaa. Tänä vuonna suuntamme kohti AWS liiketoiminnan kehittämistä on yhä kirkkaampi. Olemme saaneet Amazon Web Services:ltä tunnustuksen työstämme vuonna 2019. Työtä olemme tehneet yhdessä tiimissä. Kiitoksia siitä kaikille: Jari Ikävalko, Jussi Immonen, Teemu Ihalainen, Sirkku Jauhiainen, Immanuel Piirilä, Juha Möttönen, Joonas Nahkala ja Harri Ilvonen! 

Tällä kertaa emme uskaltautuneet kaikki kuvaan, kiitos korona viruksen ja sosiaalisen etäisyyden. Kun pöpöt hälvenevät, otamme uuden kuvan, toivottavasti meikäläisellä on silloin tukka kunnossa ja koronaparta ajettu :).

#APNproud

Lue myös nämä:

AWS
Datan hyödyntäminen teollisuuden AWS-ratkaisuissa

Teollisuudessa kertyvän datan analysointi ja hyödyntäminen perinteisin menetelmin on hankalaa tai jopa mahdotonta, sillä datamäärät ovat erittäin suuria....

Asiantuntija
Tiimi
Mikä on headless CMS, ja miten se parantaa verkkopalvelujemme toteutusta?

Otimme Skillwellillä käyttöön Contentful headless CMS sisällönhallintajärjestelmän. Asiantuntijamme kertovat miksi valitsimme järjestelmän, ja mitä hyötyä headless CMS:stä on.

AWS
Järkeistä teollisuusympäristön datan kerääminen AWS-ratkaisulla

Teollisuudessa erilaista dataa on runsaasti. Datan puutteen sijaan ongelmana onkin usein se, miten kaikki eri lähteistä saatu data...

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2022