Sulje ikkuna

Viihdyitkö Skillwellin blogin parissa?

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat uudet kirjoitukset suoraan sähköpostiisi!

Skillwell-tiimin uusin jäsen: AWS-asiantuntija Juha-Tapio

Skillwellin jengi on rikastunut taas yhdellä uudella kasvolla. Tällä kertaa remmiimme on liittynyt pilvipalveluguru Juha-Tapio Teno.

Takaisin blogiin
Juha-Tapio Teno

Skillwellin jengi on rikastunut taas yhdellä uudella kasvolla. Tällä kertaa remmiimme on liittynyt pilvipalveluguru Juha-Tapio Teno, jonka intohimo kohdistuu yritysten toiminnan kehittämiseen hyödyntämällä pilvipalveluita tai muita tulevaisuuden teknologioita.

Teno ryhtyy kuljettamaan Skillwelliä Amazon Web Services -alustan syövereihin. Tavoitteena on saavuttaa esimerkiksi AWS:n Standard-tason kumppanuus, verkostoitua asiakasyritysten kanssa sekä luoda Skillwellin verkostoon oma AWS-osaajapooli.

– Tartun toimeen täynnä virtaa ja energiaa, joilla viedä asioita sähäkästi eteenpäin, Teno sanoo.

Häntä kiehtoo AWS:ssä sen ekosysteemin tarjoamat mahdollisuudet, joilla asioita pystytään laajentamaan rajattomasti, helposti ja nopeasti. Bisnesnäkökulmasta sen avulla voidaan tehostaa asiakkaiden liiketoimintaa ja luoda lisäarvoa AWS:n tarjoamien palveluiden kautta.

Ratkaisukeskeinen kaikkien kaveri

Aiemmin urallaan Teno on toiminut järjestelmäasiantuntijana Hewlett-Packard Oyj:ssä ja Tuottotieto Oy:ssa sekä ratkaisuarkkitehdin roolissa Descomilla. Sittemmin hänen mielenkiintonsa on kohdistunut liiketoiminnan kehittämistehtäviin ja edelleen pilvipalveluliiketoimintaan, joiden parissa hän on työskennellyt Descomilla ja Solteqilla.

Vahvuuksinaan Teno pitää sitä, että hän innostuu asioista helposti ja tulee hyvin toimeen asiakkaiden kanssa. Lisäksi hänessä on sisäänrakennettua ratkaisukeskeisyyttä ja kykyä viedä asioita eteenpäin.

– Odotan, että pääsemme tämän porukan kanssa tekemään jotakin ainutlaatuista ja pääsemme kasvattamaan pilvipalveluosaamista entisestään.

Seuraavaksi Teno lähtee saattamaan Skillwellin AWS-kumppanuuden Standard-tason maaliin. Lisäksi tarkoituksena on rekrytoida kahdesta kolmeen AWS-asiantuntijaa mukaan kehittämään Skillwellin palveluita.

Ota yhteyttä

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä pian!
Tarkista pakolliset kentät (*) ja onko sähköposti kirjoitettu oikein.