Sulje ikkuna

Viihdyitkö Skillwellin blogin parissa?

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat uudet kirjoitukset suoraan sähköpostiisi!

Rekry auki: Hei sinä pilviarkkitehti tai sellaiseksi haluava!

Kiinnostaisiko AWS-pilviarkkitehdin pesti? Meillä olisi Skillwellissä paikka auki just sulle!

Takaisin blogiin
Rekry on auki

#Pilviarkkitehti

Jatkamme AWS-liiketoiminnan kehittämistä  ja etsimme joukkoomme osaavaa pilviarkkitehtiä. Tulet työskentelemään asiakkaidemme kanssa ja pääset toteuttamaan uusimmilla pilviteknologioilla tehtäviä digitaalisia ratkaisuja asiakkaillemme.  

Olemme Skillwellissä keskittyneet Amazon Web Services -teknologioihin. Ota yhteyttä, jos sinulla on kokemusta joistakin seuraavista, tai koet paloa päästä tekemään töitä jollain seuraavista teknologioista: Serverless, IoT, Big Data & Datalakes ja AI/ML.

Olet innokas ottamaan asioista selvää ja tartut tuumasta toimeen. Mieluiten sinulla on jo vankkaa kokemusta palveluiden rakentamisesta AWS:n päälle. AWS-sertifikaateista iso plussa, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Olet tiimipelaaja, mutta pystyt myös ohjaamaan itseäsi eteenpäin ja kehittämään AWS-taitojasi. Porukkamme on pieni, joten sinulla on käytännön mahdollisuudet vaikuttaa työhösi.

Skillwellillä on töissä huippuporukkaa ja panostamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme modernit työkalut ja joustavan mahdollisuuden työskennellä haluamallasi tavalla.

Odotamme sinulta osaamista joistakin seuraavista ja ainakin yhden ohjelmointikielen osaamisesta (Python, Java, JavaScript, Perl tms):'

  • CI/CD
  • CodeCommit & CodePipeline
  • DynamoDB (Streamsit plussaa!)
  • API Gateway
  • Konttiteknologiat
  • Ymmärrät virtualisointia, palvelinpuolta sekä verkkotekniikkaa
  • VPC
  • Skriptaus

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Tiimimme on pääsääntöisesti Jyväskylässä, mutta toimipisteenäsi voi olla myös Helsinki. Jos tuntuu, että AWS on kiinnostuksesi kohde ja olet innostunut mahdollisuudesta liittyä tiimiimme, niin ota maaliskuun aikana yhteyttä Juha-Tapio Tenoon puhelimitse (040 777 8419) tai sähköisesti (juha-tapio.teno@skillwell.fi).

Ota yhteyttä

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä pian!
Tarkista pakolliset kentät (*) ja onko sähköposti kirjoitettu oikein.