Ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden asiantuntija
Autamme yrityksiä rakentamaan ja tehostamaan digitaalista liiketoimintaa rakentamalla pilveen ympäristöjä ja sovelluksia.

Pilvipalvelut ovat laaja kokonaisuus, jonka hyödyntämiseen kannattaa ottaa asiantuntija mukaan, jotta et hakkaa päätäsi seinään turhaan.

Olipa haasteena sitten integraatiot, vanhentuneet konesalit, tietokantojen siirrot pilveen, applikaatioiden rakentaminen tai digitaalisen liiketoiminnan palveluiden skaalaaminen me autamme ammattitaidolla.
Asiakkaitamme
Asiakkaamme suosittelevat meitä - Net Promoter Score (NPS) -arvosanamme on 100%
Pieni yritys, isot muskelit

Olemme ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden asiantuntijoita. Rakennamme pilveen ympäristöjä ja sovelluksia. Pilvipalveluiden kiistattomat hyödyt ovat:

  • Nopea palvelun kehitys
  • Skaalautuvuus
  • Modulaarinen arkkitehtuuri
  • Integroitavuus APIen välillä

Tartumme nopeasti ja rautaisella ammattitaidolla tämän päivän teknologisiin haasteisiin, joita yritykset arjessaan kohtaavat. Rakentamamme AWS-pilvipalveluratkaisut ovat aina räätälöity palvelemaan juuri sinun yrityksesi liiketoimintatarpeita.

AWS-sertifioituduilla asiantuntijoillamme on laaja ammattitaito ketterien, skaalautuvien ja toimintavarmojen pilvialustojen rakentamisesta. Osoituksena tästä, meille on myönnetty AWS Advanced Consulting Partner -status. 

Löydämme asiakkaillemme parhaat teknologiaratkaisut ja autamme niiden käyttöönotossa.

Opas pilvipalveluiden ostajalle

Pilvipalvelut ovat yritysmaailmassa tätä päivää ja niiden joustavuudella, nopeudella sekä skaalautuvuudella saavutettavat edut liiketoiminnalle ovat kiistattomia.

Oppaamme tarjoaa sinulle:

  • Lisätietoa pilvipalveluiden hyödyistä 
  • Vertailun kolmen suurimman julkipilvipalveluiden tarjoajan kesken
  • Lisätietoa pilvipalveluihin siirtymisen prosessista
  • Neljä kysymystä, jotka sinun vähintään kannattaa kysyä tulevalta pilvipalvelukumppaniltasi
Effective and honest communication. Great AWS knowledge and are able to suggest good solutions based on our specific needs and use cases. Good flexibility in the work.
CIO
Global Gaming Company

Esimerkkejä yhteistyöstämme